Libnet.ro
UNICEF

13:15

Melescanu vede posibila Unirea Romaniei cu Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Melescanu vede posibila Unirea Romaniei cu Republica Moldova

Teodor Melescanu a afirmat in cadrul audierilor de astazi ca Unirea dintre Romania si Republica Moldova este probabila in viitorul apropiat si a precizat si calea prin care acest lucru se poate face: proiecte prin care cetatenii sa vada ca Romaniei ii pasa de ei. continuă pe Adevărul

Ministrul Justitiei, doctor la o fabrica de diplome din Republica Moldova. Fostul consultant de nivel inalt al Ministerului Educatiei din Moldova, Dragos Ciuparu, explica, intr-un interviu pentru RL, de ce si-a luat Florin Iordache doctoratul la Chisinau

Dragos Ciuparu se intreaba cum a fost posibil ca Florin Iordache sa sustina o teza de doctorat in domeniul relatiilor economice internationale, cu titlul Corporatiile transnationale si procesele de integrare economica a Romaniei in UE in Republica Moldova, o tara care nu este membra a Uniunii Europene.

Basescu: Caut cel mai bun avocat din Republica Moldova si o sa ma judec cu Dodon

Liderul PMP Traian Basescu a declarat, joi, la Parlament, ca, din acest moment, cauta cel mai bun avocat din Republica Moldova pentru a se judeca cu presedintele Igor Dodon, care a semnat decretul prin care ii retrage cetatenia moldoveana.

Turcia: Un cetatean din Republica Moldova, printre victimele in atentatul de la Istanbul

Un cetatean din Republica Moldova se numara printre persoanele care au fost ranite in urma atentatului terorist de la Istanbul petrecut in noaptea de Revelion, informeaza Mediafax. Informatia a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )