Libnet.ro
UNICEF

10:45

Membru al Biroului Electoral pentru Votul prin Corespondenta, prabusit langa birou dupa ce s-a imbatat

Antena3 Antena3,
Membru al Biroului Electoral pentru Votul prin Corespondenta, prabusit langa birou dupa ce s-a imbatat

Un barbat, membru al Biroului Electoral pentru Votul prin Corespondenta a avut nevoie de ingrijiri medicale, in aceasta noapte, dupa ce s-a prabusit langa birou. Toata lumea a crezut ca acestuia i s-a facut rau, insa medicii chemati la fata locului au descoperit ca pacientul era beat. continuă pe Antena3

Jumatate dintre plicurile trimise pentru votul prin corespondenta au ajuns la timp in tara

000 dintre romanii stabiliti in afara Romaniei la care au ajuns plicurile pentru votul prin cores.

Reactia Postei Romane in scandalul privind problemele cu votul prin corespondenta: Distribuirea efectiva a plicurilor electorale s-a realizat de fiecare operator postal national din tara in care romanii din Diaspora au rezidenta

Posta Romana a reactionat samata seara in scadalul privind problemele aparute la votul prin corespondenta, precizand ca distribuirea plicurilor electorale s-a realizat de catre fiecare operator postal national din tara in care romanii din Diaspora au rezidenta. Concret, Posta spune ca din totalul de 35. 808 de plicuri cu documente pe care le-a expediat pentru votul in strainatate, pana in data de 3 decembrie a receptionat si predat catre AEP doar 18. 421 de plicuri. Peste 1. 000 de plicuri s-au intors in Romania dupa expirarea termenului limita prevazut pentru votul prin corespondenta, dar toti cei care au intampinat probleme pot vota acum fizic la sectiile de votare. Vezi in articol ce probleme spune posta ca au mai aparut in acest proces.

UPDATE Probleme la votul prin corespondenta al romanilor din diaspora: Peste 14.000 de plicuri nu au ajuns. Seful AEP: Am cerut explicatii Postei Romane USR-PLUS cere clarificari Guvernului

Peste 14. 000 de plicuri cu votul romanilor care au ales sa voteze prin corespondenta la alegerile parlamentare 2020 nu au ajuns la birourile electorale, potrivit presedintelui Autoritatii Electorale Permanente, Constantin Mituletu-Buica, el declarand sambata pentru HotNews. ro ca a cerut explicatii Postei Romane. Alianta USR-PLUS solicita Guvernului, Ministerului Afacerilor Externe si Biroului Electoral Central sa ia urgent toate masurile de informare publica pentru ca romanii din diaspora al caror vot prin corespondenta nu a ajuns la destinatie sa stie acest lucru si sa gaseasca solutii sa se prezinte fizic la urne. 55 Posta Romana sustine ca distribuirea plicurilor electorale s-a realizat de catre fiecare operator postal national din tara in care romanii din Diaspora au rezidenta. Vezi in articol cate plicuri a receptionat inapoi Posta si ce probleme au aparut la receptionarea voturilor exprimate de romani.

CIOLACU, DESPRE PROBLEMELE PRIVIND VOTUL PRIN CORESPONDENTA: Solicit demiterea de urgenta a sefului Postei Romane

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a solicitat demiterea de urgenta a sefului Postei Romane, dupa ce au fost voturi prin corespondenta exprimate de cetatenii din Diaspora, insa plicurile nu au ajuns la AEP, potrivit News.

Barna, despre problemele la votul prin corespondenta: Incompetenta dauneaza grav democratiei

Incompetenta dauneaza grav democratiei, a scris copresedintele USR PLUS Dan Barna, pe Facebook, referindu-se la cele 14. 000 de voturi ale cetatenilor romani din diaspora care nu au mai ajuns la birourile electorale.

Mii de romani din diaspora au votat degeaba prin corespondenta. Voturile lor nu au ajuns la Biroul Electoral

Mii de romanii din diaspora, care au ales sa voteze prin corespondenta tocmai pentru a nu se deplasa la sectiile de votare si de a evita astfel riscul unei posibile infectari cu coronavirus, au fost chemati sa voteze, dupa ce voturile lor nu au ajuns la Biroul Electoral pentru votul prin corespondenta.

PMP cere explicatii Biroului Electoral Central in scandalul voturilor de corespondenta

PMP cere explicatii Biroului Electoral Central in scandalul voturilor de corespondenta care nu au ajuns la destinatie, scrie News.

VIDEO Scandalul voturilor prin corespondenta. Orban: E posibil fie ca unii sa fi uitat sa voteze sau poate au renuntat ca sa mearga fizic Cateva sute de voturi ajunse prin Posta dupa 3 decembrie nu pot fi considerate valide

Premierul Ludovic Orban sustine, in scandalul privind problemele la votul prin corespondenta, ca este posibil ca unii romani din strainatate care au primit plicul sa fi uitat sa voteze sau sa fi renuntat pentru a merge la sectia de votare. El a mai spus ca in Romania au ajuns prin Posta Romana, dupa 3 decembrie, cateva sute de plicuri cu voturi care, conform legii, nu pot fi considerate valide. Probleme la votul prin corespondenta al romanilor din diaspora: Peste14. 000 de plicuri nu au ajuns. Seful AEP: Am cerut explicatii Postei Romane USR-PLUS cere clarificari Guvernului.

Alegeri parlamentare 2020. Scandalul voturilor prin corespondenta: PMP cere explicatii Biroului Electoral Central

PMP cere explicatii Biroului Electoral Central in scandalul voturilor de corespondenta care nu au ajuns la destinatie.

Orban, despre votul prin corespondenta: E posibil ca unii sa fi uitat sa voteze sau poate au renuntat sa isi exercite dreptul de vot, spunand ca se duc fizic

Premierul Ludovic Orban a explicat sambata cu privire la voturile prin corespondenta care nu au ajuns la AEP, ca este posibil ca unii cetateni din strainatate sa nu fi votat, chiar daca au primit plicul sau exista posibilitatea sa fi uitat sa voteze ori poate au renuntat sa voteze prin corespondenta si au optat sa mearga fizic la sectia de votare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2981 seconds )