Libnet.ro
UNICEF

05:30

Nu memoria este cea care ne ajuta sa recunoastem fetele oamenilor

Playtech Playtech,
Nu memoria este cea care ne ajuta sa recunoastem fetele oamenilor

Sa recunosti si sa tii minte fete este ceva ce trebuie sa faci constant in viata de zi cu zi, dar nu toata lumea se descurca la fel de bine. Oamenii de stiinta explica de ce pentru unii recunoasterea faciala vine de la sine, in timp ce pentru altii este o adevarata lupta. Multi dintre [] Nu memoria este cea care ne ajuta sa recunoastem fetele oamenilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Aceasta este cea mai buna universitate din Romania

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca este singura institutie de invatamant superior din Romania situata pe un loc cuprins in intervalul 501-600, din grupul celor mai bune 800 de universitati din.

El este omul care a fost stapanul Google.com. Pentru cateva minute

Atunci cand vine vorba de domenii Web, Google. com este tatal lor; pentru cateva minute insa, saptamana aceasta, motorul de cautare a pierdut controlul asupra adresei Web in fata unui individ care a platit12$ pentru el.

FOTO: Cine este copilul care a stat la masa liderilor mondiali de la ONU

Presedintele Belarusului, Alexander Lukashenko, a surprins opinia publica cand a aparut alaturi de fiul sau de 11 ani cu el la Adunarea Generala a Natiunilor Unite de la New York. Nu este insa prima data cand Kolya merge cu tatal sau in vizite oficiale si sta la aceeasi masa cu importanti lideri mondiali.

Acesta este telefonul care revolutioneaza lumea selfie-urilor

LG este prima companie ce ofera clientilor sai posibilitatea de a face selfie-uri extra-wide fara vreun echipament special. Noul telefon LG V10 vine cu doua camere si un algoritm special care combina cele doua.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )