Libnet.ro
UNICEF

13:15

Aceasta este cea mai buna universitate din Romania

Antena3 Antena3,
Aceasta este cea mai buna universitate din Romania

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca este singura institutie de invatamant superior din Romania situata pe un loc cuprins in intervalul 501-600, din grupul celor mai bune 800 de universitati din. continuă pe Antena3

Clasament WTA: Irina Begu a urcat pe cea mai buna pozitie din cariera. Ce locuri ocupa romancele

Irina-Camelia Begu a urcat pe locul 26 mondial, cea mai buna pozitie din cariera sa, dupa ce a castigat turneul de categorie WTA International de la Seul.

Actualizarea clasamentului WTA. Simona Halep stationeaza, Irina Begu la cea mai buna clasare din cariera

WTA a dat publicitatii clasamentul mondial pentru aceasta saptamana, unul in care Serena Williams se mentine fara nicio emotie pe prima pozitie.

Noul Nexus 6P are aproape cea mai buna camera pe un telefon

Cei care folosesc constant smartphone-ul pe post de camera foto, au un motiv in plus pentru a se orienta catre noul terminal Google Nexus 6P. Cu toate ca nu a fost inca anuntat oficial de 24 de ore, cei de la DxOMark, o autoritate foarte importanta in domeniul testarii de camere foto, au avut deja [] Noul Nexus 6P are aproape cea mai buna camera pe un telefon Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Google a anuntat cea mai buna tableta cu Android, Pixel C

Daca v-ati dorit de mult timp o tableta de top cu Android care sa nu fie creata de Samsung, cei de la Google au anuntat noua Pixel C. in urma cu cativa ani, inginerii Google ne-au demonstrat ca se pricep la design cand au lansat un Chromebook foarte impresionant cu ecran HiDPI intitulat Pixel. La [] Google a anuntat cea mai buna tableta cu Android, Pixel C Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

INFOGRAFIC Aproape jumatate din tinerii europeni sunt someri, desi este cea mai educata generatie din istorie

Copiii si tinerii europeni petrec cel putin 17 ani in sistemul de invatamant, iar tendinta este de crestere a anilor de studiu, ei reprezentand statistic cea mai educata generatie din istorie. Totusi, aproape 30% din tinerii nativi sunt someri, in timp ce numarul celor de origine straina atinge aproape 50%, arata raportul Comisiei Europene, publicat in luna septembrie, pentru anul 2014.

Care este cea mai buna ora la care sa faci sex, in functie de varsta

Actele sexuale pot parea spontane insa timpul poate influenta foarte mult rezultatele. Ora optima din zi pentru sex sau somn se schimba pe masura ce imbatranim, potrivit cercetatorilor.

Cea mai buna reteta de sarmale de la chef Sorin Bontea

Aflate la mare, acolo unde au pus umarul la treaba pentru nunta lui Genil Hasim, dansatorul din baletul Edi Stancu, Flavia de la Neata si Margherita de la Clejani s-au trezit in bucatarie fata in fata.

Facebook face cea mai importanta schimbare din ultimii ani

Facebook a introdus, miercuri seara, una dintre cele mai mari schimbari de aspect, dar si de functionalitate, din istoria platformei. Utilizatorii vor putea avea video de profil pe Facebook, in loc de poza, scrie.

Mariano Monamour, Randunel Pisica sau Semaforu. Cele mai caraghioase nume din Romania

Alegerea numelui este de multe ori o misiune dificila pentru parinti, care incearca sa gaseasca o solutie potrivita, astfel incat sa nu-i dezamageasca pe copii mai tarziu, scrie adevarul. ro. Pe.

Decizia luata de cel mai cunoscut hacker din Romania. Ce face acum romanul care a spart site-ul Pentagonului

Razvan Cernaianu a fost unul dintre cei mai notorii hackeri. A spart zeci de site-uri, printre care cele ale Pentagonului, Google, NASA sau pe cel al Marinei Regale Britanice. Pe Internet era cunoscut drept TinKode si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )