Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce mesaj i-a transmis Elena Udrea lui Traian Basescu, cu ocazia zilei sale de nastere. Vineri, fostul sef de stat a implinit 65 de ani

România Liberă România Liberă,
Ce mesaj i-a transmis Elena Udrea lui Traian Basescu, cu ocazia zilei sale de nastere. Vineri, fostul sef de stat a implinit 65 de ani

Vineri, 4 noiembrie, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a implinit varsta de 65 de ani. Cu aceasta ocazie, fosti si actuali colegi si colaboratori ai politicianului i-au urat mesaj de la multi ani. Actualul . continuă pe România Liberă

Elena Udrea: Traian Basescu mi-a atras atentia ca angajati ai ministerului au activitati impreuna cu domnul Gardean, care pot fi considerate ilegale

Fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului Elena Udrea a cerut, luni, instantei supreme care judeca dosarul Gala Bute, sa oblige DNA si Serviciul Roman de Informatii SRI) sa-i puna la dispozitie notele care aratau legaturile de afaceri posibil ilegale ale fostului sau consilier Stefan Lungu si ale secretarului general al institutiei, Gheorghe Nastasia, cu firmele lui Adrian Gardean, denuntator in dosarul Gala Bute.

Se marita Elena Udrea?

Elena Udrea ar fi, se pare, la un pas sa se marite cu tanarul ei iubit, fostul model Adrian Alexandrov. Iata cand a avut loc cererea in casatorie si ce a spus Udrea legat de faptul ca isi doreste sa aiba copii.

UPDATE Fostul consilier Stefan Lungu, la Antena 3: Am primit de la Elena Udrea intrebarile care urmau sa-mi fie adresate de procurorii DNA/ Reactie Udrea: Categoric nu e nimic adevarat!

Fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltarii, Stefan Lungu, a dezvaluit in emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, ca a primit de la fosta sefa PMP un biletel care continea intrebarile ce urmau a-i fi adresate la audierea de la DNA, in dosarul Gala Bute, in contextul noilor afirmatii facute de Udrea cu privire la notele informative ale SRI. UPDATE Reactie Elena Udrea pentru Gazeta Sporturilor si Tolo. ro: Categoric nu e nimic adevarat! Lungu a venit la mine in toamna lui 2011, parca in septembrie, la cinema Scala, cind eram la o actiune a tineretului PD-L. Era speriat si mi-a spus ca este investigat intr-un dosar la DNA Alba-Iulia. Nu retin sa-i fi recomandat un avocat, dar, daca am facut, a fost Dan Apostol, singurul pe care-l cunosteam.

Elena Udrea isi vinde rochiile. Iata cu cat le poti cumpara!

Elena Udrea isi vinde rochiile pe care le-a purtat la nunta lui Honorius Prigoana si penru care a fost atat de laudata. Iata despre ce modele este vorba si cat costa.

Schimb dur de replici intre Elena Udrea si jurnalistii Malin Bot si Mircea Marian: Patachina inculta / Acesta este modelul de jurnalism pe care il dorim? CNCD are ceva de spus?

Elena Udrea i-a declarat razboi jurnalistului Malin Bot, dupa ce acesta a spus ca fostul ministru este o patachina si o inculta. Jignita de cuvintele jurnalistului, Udrea aduce.

Elena Udrea spune ADEVARUL despre CASATORIE: Nu aveai cum decat sa raspunzi cu DA, dezamageai publicul daca spuneai altceva (VIDEO)

Prezenta in emisiunea TalkB1, Elena Udrea a vorbit si despre ultimul subiect din lumea tabloida in legatura cu persoana sa, si anume daca se marita sau nu cu Adrian Alexandrov. Era o.

Elena Udrea inchina rugaciuni Sfantului Minunilor pentru eliberarea de regrete si mustrari de constiinta. Ce sfaturi are politiciana pentru sustinatorii sai

Pagina de Facebook a parlamentarului Elena Udrea a devenit un spatiu dedicat smereniei si pildelor religioase. Politicianul pare sa-si ia studiile in serios si ofera pilde legate de beneficiile spovedaniei pentru suflet.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2856 seconds )