Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesaj superb transmis de Darren Cahill dupa victoria Simonei Halep de la Dubai: Forta si caracterul tau au stralucit

Adevărul Adevărul,
Mesaj superb transmis de Darren Cahill dupa victoria Simonei Halep de la Dubai: Forta si caracterul tau au stralucit

Darren Cahill a avut un mesaj special de felicitare pentru Simona Halep, dupa ce aceasta s-a impus, sambata seara, in finala turneului Premier de la Dubai, chiar daca antrenorul australian s-a inteles cu romanca sa nu faca deplasarea in desert. continuă pe Adevărul

Reactia lui Darren Cahill dupa ce Simona Halep a cucerit Dubaiul. Ce mesaj a postat

Ce reactie a avut fostul jucator de tenis Darren Cahiil, dupa ce Simona luat trofeul din Dubai? Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de socializare si a tras concluzia meciului. Reactia lui Darren Cahill dupa ce Simona Halep a cucerit Dubaiu Dupa ce Simona a luat victoria la Dubai, impotriva Elenei Rybakina, Darren .

Reactia Simonei Halep dupa victoria cu Aryna Sabalenka

Simona Halep, 1,68 metri inaltime, si-a permis sa glumeasca dupa victoria obtinuta in fata jucatoarei Arina Sabalenka, 1,82 metri inaltime, spunand ca adversara este doar un pic mai inalta decat ea.

Cristian Tudor Popescu, despre victoria Simonei Halep: A castigat acest meci la sacrificiu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat victoria Simonei Halep din finala turneului de la Dubai.

Imagini din culisele meciului de tenis Halep-Jabeur! Ce urmeaza pentru romanca dupa victoria obtinuta la turneul din Dubai. Foto

Simona Halep, revenire spectaculoasa la Dubai! Dupa cateva infrangeri, dupa ce a pierdut primul set, campioana noastra a reusit sa castige victorios setul secund cu scorul 6-2. Ce urmeaza pentru romanca dupa turneul din Dubai? Meci Halep-Jabeur: Imagini din culisele debutului de la Dubai Simona Halep poate rasufla usurata! Jucatoarea e tenis a invins in .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )