Libnet.ro
UNICEF

16:15

Selectionerul Bosniei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Antena3 Antena3,
Selectionerul Bosniei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Edin Dzeko si Miralem Pjanic sunt vedetele lotului Bosniei pentru Cupa Mondiala din Brazilia, pe care selectionerul Safet Susic l-a anuntat luni. Singurul dubiu al antrenorului de 59 de ani erau legate de starea de. continuă pe Antena3

Selectionerul Argentinei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala

Selectionerul Argentinei, Alejandro Sabella, a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia, competitie care va debuta pe 12 iunie. Dintre cei 23 de jucatori convocati nu lipsesc superstarurile Lionel.

Selectionerul Costa Ricai a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala

Selectionerul nationalei Costa Ricai, Jorge Luis Pinto, a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia, care va incepe pe 12 iunie. Cele mai importante absente sunt cele ale atacantului Alvaro.

Selectionerul Algeriei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala

Selectionerul nationalei Algeriei, bosniacul Vahid Halilhodzic, a anuntat numele celor 23 de jucatori care vor forma lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Africanii vor avea doar trei fotbalisti din.

Selectionerul Australiei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Selectionerul nationalei Australiei, Ange Postecoglou, a anuntat, marti, lotul de 23 de jucatori convocati pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Din lotul provizoiu, Postecoglu a renuntat la Mark Birighitti, Josh.

Selectionerul Ecuadorului a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Selectionerul nationalei Ecuadorului, Reinaldo Rueda, a anuntat, luni, lotul definitiv pentru turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia. Tehnicianul de 57 de ani a decis sa-l includa pe lista convocatilor si pe.

Argentina a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala. Cine joaca alaturi de Messi

Selectionerul Alejandro Sabella a stabilit lotul definitiv al Argentinei pentru Cupa Mondiala, care debuteaza pe 12 iunie. Printre starurile care vor merge in Brazilia se numara si Lionel Messi.

Fabio Capello a anuntat lotul Rusiei pentru Cupa Mondiala

Selectionerul nationalei Rusiei, italianul Fabio Capello, a anuntat, luni, lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Tehnicianul care va implini 68 de ani chiar in timpul turneului final, pe 18 iunie, l-a.

Selectionerul Ghanei a anuntat lotul defintiv pentru Cupa Mondiala

Selectionerul Ghanei, Kwesi Appiah, a anuntat, luni, numele celor 23 de jucatori convocati pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Antrenorul ghanez nu a propus nicio surpriza pe lista prezentata presei, bazandu-se pe.

Louis Van Gaal a stabilit lotul definitiv al Olandei pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Selectionerul nationalei Olandei, Louis Van Gaal, a anuntat lotul definitiv de 23 de jucatori pe care se va baza la Cupa Mondiala din Brazilia. Din lista provizorie, viitorul manager al lui Manchester United a.

Lacina Traore, lasat in afara lotului Coastei de Fildes pentru Cupa Mondiala

Lacina Traore, fostul atacant al lui CFR Cluj, care in prezent evolueaza la Everton, nu a fost pastrat in lotul definitiv al Coastei de Fildes pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Alaturi de Traore, selectionerul.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )