Libnet.ro
UNICEF

14:01

Basescu: Florin Cioaba a fost un adevarat lider si un sprijin pentru comunitatea roma

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu: Florin Cioaba a fost un adevarat lider si un sprijin pentru comunitatea roma

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante in care arata ca Florin Cioaba a fost un adevarat lider si un sprijin pentru comunitatea roma, pentru ca, intelegand importanta educatiei, i-a indemnat pe tineri sa mearga la scoala. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Florin Cioaba a fost un adevarat lider si un sprijin pentru comunitatea roma

Presedintele Traian Basescu a transmis duminica un mesaj de condoleante la incetarea din viata a lui Florin Cioaba. Am aflat cu profunda tristete vestea mortii lui Florin Cioaba. Este un moment de.

PDL: Florin Cioaba a fost un exemplu de lider care a luptat impotriva prejudecatilor

PDL are numai cuvinte de lauda la adresa regelui autopraclamat al romilor, Florin Cioaba, care a incetat din viata duminica, vestea mortii lui Cioaba fiind primita cu profunda tristete de catre democrat-liberali.

Elena Basescu: Florin Cioaba a fost un om deosebit, cu un suflet foarte mare

Europarlamentarul PDL Elena Basescu si-a prezentat regretele fata de decesul lui Florin Cioaba, aratand, intr-un mesaj pe Facebook, ca acesta a fost un om deosebit, cu un suflet foarte mare. Dumnezeu sa-l.

Elena Basescu: Florin Cioaba a fost un om deosebit, cu un suflet foarte mare

Europarlamentarul PDL Elena Basescu afirma, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca Florin Cioaba, care a incetat din viata duminica, a fost un om deosebit, cu un suflet foarte mare, adaugand ca este alaturi de familia indurerata si de.

Basescu: Dumnezeu sa-l ierte pe Florin Cioaba. Condoleante familiei si etniei

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante in care arata ca Florin Cioaba a fost un adevarat lider si un sprijin pentru comunitatea roma, pentru ca i-a indemnat pe tinerii etniei sa.

Reactiile politicienilor dupa moartea lui Cioaba. Basescu: A fost un adevarat lider si un sprijin pentru comunitatea roma

La doar cateva minute dupa aflarea vestii ca autointitulatul rege al romilor, Florin Cioaba, s-a stins din viata, presedintele Traian Basescu si fostul sef al statului, Ion Iliescu, au transmis condoleante familiei. Ion Iliescu considera ca moartea lui Florin Cioaba este o pierdere reala pentru comunitatea romilor.

PDL: Florin Cioaba a fost un exemplu de lider comunitar.

PDL apreciaza ca Florin Cioaba, care a decedat duminica, a fost un exemplu de lider comunitar si un promotor al identitatii si traditiilor rome. PDL a primit cu profunda tristete vestea incetarii din viata a lui Florin Cioaba. Lider al comunitatii rome, Florin Cioaba s-a ocupat o viata intreaga de situatia romilor pe care a prezentat-o cu incomparabila daruire. Florin Cioaba a luptat cu succes impotriva prejudecatilor si a promovat valorile culturale ale romilor. A fost un exemplu de lider .

Florin Cioaba a fost mutat la un alt spital din Antalya. Romii vor sa-si aduca regele in tara

Florin Cioaba, aflat in stare grava dupa ce a suferit un preinfarct, a fost transferat, vineri, de la spitalul Anadolu din Antalya la spitalul Akdeniz universitesi din aceeasi provincie a Turciei, au declarat.

PDL: Florin Cioaba, un exemplu de lider comunitar, un promotor al identitatii rome

PDL a prezentat condoleantte pentru decesul lui Florin Cioaba de duminica, apreciind ca acesta a fost un exemplu de lider comunitar, un promotor al identitatii si traditiilor rome, dar si un modernizator care a.

PDL: Florin Cioaba, un exemplu de lider comunitar, un promotor al identitatii rome, un modernizator

PDL apreciaza ca Florin Cioaba, care a incetat din viata duminica, a fost un exemplu de lider comunitar, un promotor al identitatii si traditiilor rome, dar si un modernizator care a transmis in comunitatea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2963 seconds )