Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mesaj uluitor postat de Valeriu Zgonea pe YouTube: Crin Antonescu fuge de responsabilitate. E un om instabil (VIDEO)

B1 B1,
Mesaj uluitor postat de Valeriu Zgonea pe YouTube: Crin Antonescu fuge de responsabilitate. E un om instabil (VIDEO)

Valeriu Zgonea a postat, vineri, pe contul sau de Youtube, un clip in care sustine ca liderulPNL CrinAntonescu este o persoana instabila, care fuge de orice responsabilitate si in care cere,. continuă pe B1

Zgonea s-a filmat atacandu-l pe Crin Antonescu: Avem nevoie de un senator care sa vina la serviciu si sa fie preocupat de legi

Valeriu Zgonea face si el un fel de intregistrari la perdeluta. Presedintele camerei deputatilor a postat pe youtube un filmulet in care vorbeste solemn, din fata drapelului national, despre instabiliatea si.

Antonescu, despre clipul postat pe Facebook de Valeriu Zgonea: Orice as spune, ar slabi efectul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, referindu-se la filmul postat pe Facebook de catre Valeriu Zgonea, ca orice ar spune, ar slabi efectul. Asa ceva nu merita com.

VIDEO Zgonea, atac dur la Crin Antonescu: Om instabil, nu poate fi presedinte. Sefia Senatului sa revina unui senator USL

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a postat, vineri, pe Facebook, un film de circa un minut in care declara ca liderul PNL Crin Antonescu este un om instabil, care se lasa prada gesturilor impulsive si emotionale si care nu poate aspira, in consecinta, la functia suprema in stat.

Valeriu Zgonea: As semna o petitie de gratiere pentru Gica Popescu (VIDEO)

Presedintele CamereiDeputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, ca daca va fi nevoie, va semna o eventuala petitie de gratiere a lui GicaPopescu. Gica Popescu este prietenul meu, am jucat fotbal.

Valeriu Zgonea: PSD e pregatit sa sustina ministri tineri si tehnocrati, daca i-a nominalizat Ponta

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca PSD este pregatit sa sustina in Guvern ministri tineri, tehnocrati. Daca i-a nominalizat Victor Ponta si noi ii sustinem, cred ca.

Sinteza Zilei: Crin Antonescu, atacuri furibunde la Antena 3. Badea: A avut multe texte preluate din propaganda basista

Luni seara, la Antena 3, Romania a privit interviul Mihai Gadea-Crin Antonescu. intrebarile au fost rostite, insa in loc de raspunsuri, Crin Antonescu s-a napustit in atacuri furibunde impotriva Antena 3 si a.

Radu Banciu, catre Crin Antonescu: Ati ajuns atat de rebel. Cred ca ar trebui sa va apucati de poezie

Jurnalistul Radu Banciu l-a sfatuit pe liderul PNL Crin Antonescu sa se apuce de poezie, in urma demisiei acestuia de la sefia Senatului. Crin Atonescu mai are putin si se impusca. Asa ati ajuns atat de.

Felix Rache, despre Crin Antonescu: A ratat Oscarul pentru cel mai bun actor in rol secundar in USL

Realizatorul pastilei tv satirice Deziluzia Optica, Felix Rache, a vorbit, marti, la Sinteza zilei, despreinterviul Mihai Gadea - Crin Antonescu. Mi se pare ca domnul Crin Antonescu nu-si mai dedica.

Afla de ce Crin Antonescu a fost de o agresivitate nemaiintalnita la Sinteza Zilei, azi de la 21:30

Aseara, Romania a privit interviul Mihai Gadea - Crin Antonescu. intrebarile au fost rostite, insa in loc de raspunsuri, Crin Antonescu s-a napustit in atacuri furibunde impotriva Antena 3 si a realizatorilor.

Crin Antonescu sustine gratierea lui Gica Popescu: A fost un adevarat ambasador al Romaniei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, cere gratierea fostului mare fotbalist Gica Popescu, condamnat la peste trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Antonescu a argumentat ca Gica Popescu a fost un adevarat ambasador al Romaniei, facand apreciat numele tarii noastre, acolo unde politicul nu reusea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )