Libnet.ro
UNICEF

17:15

Sinteza Zilei: Crin Antonescu, atacuri furibunde la Antena 3. Badea: A avut multe texte preluate din propaganda basista

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: Crin Antonescu, atacuri furibunde la Antena 3. Badea: A avut multe texte preluate din propaganda basista

Luni seara, la Antena 3, Romania a privit interviul Mihai Gadea-Crin Antonescu. intrebarile au fost rostite, insa in loc de raspunsuri, Crin Antonescu s-a napustit in atacuri furibunde impotriva Antena 3 si a. continuă pe Antena3

Ironiile dintre Mihai Gadea si Crin Antonescu au facut Antena 3 lider de audienta

Editia emisiunii Sinteza zilei in care Crin Antonescu, presedintele PNL, l-a acuzat pe Mihai Gadea, realizatorului show-ului, dar si seful Antenei 3, ca postul pe care il conduce este unul care sustine foarte mult PSD-ul, a fost lider de audienta, cu.

Sinteza Zilei: De cate ori s-a razgandit Crin Antonescu

Invitat in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, Crin Antonescu a fost provocat de Mihai Gadea sa raspunda la o serie de intrebari. intrebat cum explica faptul ca s-a opus ridicarii imunitatii parlamentare, in.

Crin Antonescu, la Antena 3: Asemenea mizerii nu am vazut nici macar de la Basescu / Antena 3 face propaganda pesedista

Crin Antonescu a fost invitatul lui Mihai Gadea, luni seara, la emisiunea Sinteza zilei difuzata de Antena 3. O discutie cu replici taioase, acuze si ironii. Crin Antonescu a acuzat Antena 3 ca face propaganda pesedista si ca au manipulat publicul acreditand ideea ca el ar fi facut o alianta cu Traian Basescu. Moderatorul l-a acuzat pe Antonescu ca si-a schimbat atitudinea fata de presedintele tarii si ca si-a tradat electoratul. L-ati scuipat pe Iohannis toti cei care lucrati in armata pesedista de propaganda, a fost replica lui Antonescu care a starnit furia moderatorului. Gadea: Dumneavoastra credeti ca telespectatorii Antenei 3 se uita in fiecare seara la matanii n. r. injuraturi la adresa lui T. Basescu)?Antonescu: Se uita saraciii ca n-au ce face, sa le faceti dvs, ca poate ei ar vrea sa vada si altcevaFinal de emisiune: Antonescu catre Badea: Sa terminam emisiunea ca nu mai suport tristetea domnului Gadea.

Crin Antonescu, invitat la Antena 3, incepand cu ora 21.30

Liderul liberal Crin Antonescu este invitat, luni seara, incepand cu ora 21. 30, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, moderata de Mihai Gadea.

Afla de ce Crin Antonescu a fost de o agresivitate nemaiintalnita la Sinteza Zilei, azi de la 21:30

Aseara, Romania a privit interviul Mihai Gadea - Crin Antonescu. intrebarile au fost rostite, insa in loc de raspunsuri, Crin Antonescu s-a napustit in atacuri furibunde impotriva Antena 3 si a realizatorilor.

Antonescu, la Sinteza zilei: Iesirea de la guvernare, un lucru care trebuia facut. USL nu s-a rupt pentru un om

Presedintele PNL Crin Antonescu a vorbit, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, despre ruperea Uniunii Social Liberale, despre care a afirmat ca a fost un lucru care trebuia facut. Antonescu.

Crin Antonescu, despre motivul pentru care s-a sucit si l-a vizitat pe Traian Basescu

Am fost la Basescu pe o problema in legatura cu Republica Moldova, si pe o alta despre care nu pot vorbi public, a declarat liderul PNL, Crin Antonescu, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei de la Antena.

Sinteza Zilei: De cate ori s-a razgandit Crin Antonescu privind interviul de la Antena3?

De-a lungul timpului, presedintele liberalilor s-a razgandit de mai multe ori fata de Uniunea Social Liberala, Traian Basescu si mass-media. Mihai Gadea a demonstrat, marti, la Sinteza zilei, cum Crin.

Sinteza zilei, record de audienta, cu Crin Antonescu in studio

Crin Antonescu a fost aseara, 3 martie, invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza zilei pentru a oferi raspunsuri la toate intrebarile momentului. Conform datelor furnizate de Kantar Media, pe targetul 18+ urban, .

Felix Rache, despre Crin Antonescu: A ratat Oscarul pentru cel mai bun actor in rol secundar in USL

Realizatorul pastilei tv satirice Deziluzia Optica, Felix Rache, a vorbit, marti, la Sinteza zilei, despreinterviul Mihai Gadea - Crin Antonescu. Mi se pare ca domnul Crin Antonescu nu-si mai dedica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )