Libnet.ro
UNICEF

20:00

Antonescu, despre clipul postat pe Facebook de Valeriu Zgonea: Orice as spune, ar slabi efectul

B1 B1,
Antonescu, despre clipul postat pe Facebook de Valeriu Zgonea: Orice as spune, ar slabi efectul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, referindu-se la filmul postat pe Facebook de catre Valeriu Zgonea, ca orice ar spune, ar slabi efectul. Asa ceva nu merita com. continuă pe B1

Mesaj uluitor postat de Valeriu Zgonea pe YouTube: Crin Antonescu fuge de responsabilitate. E un om instabil (VIDEO)

Valeriu Zgonea a postat, vineri, pe contul sau de Youtube, un clip in care sustine ca liderulPNL CrinAntonescu este o persoana instabila, care fuge de orice responsabilitate si in care cere,.

Valeriu Zgonea: As semna o petitie de gratiere pentru Gica Popescu (VIDEO)

Presedintele CamereiDeputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, ca daca va fi nevoie, va semna o eventuala petitie de gratiere a lui GicaPopescu. Gica Popescu este prietenul meu, am jucat fotbal.

Valeriu Zgonea: PSD e pregatit sa sustina ministri tineri si tehnocrati, daca i-a nominalizat Ponta

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca PSD este pregatit sa sustina in Guvern ministri tineri, tehnocrati. Daca i-a nominalizat Victor Ponta si noi ii sustinem, cred ca.

Antonescu, despre demisia de la Senat: Nu a fost din orgoliu sau la nervi.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca demisia sa din functia de presedinte al Senatului nu a fost din orgoliu sau la nervi, ci pentru a face o limpezire politica foarte pretioasa, relateaza Mediafax. Citeste si: Crin Antonescu a demisionat din functia din presedinte al Senatului. Ponta: S-a sinucis! Antonescu a fost intrebat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bacau, daca demisia sa din functia de presedinte al Senatului a fost din orgoliu. Nu a fost un gest de .

Antonescu, despre vizitele la Cotroceni: M-a sunat secretarul de stat al SUA, John Kerry. Nu am vorbit despre Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a explicat, aseara, la Antena 3, care au fost motivele intalnirii nepublice cu presedintele Traian Basescu, la Palatul Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2245 seconds )