Libnet.ro
UNICEF

21:30

Felix Rache, despre Crin Antonescu: A ratat Oscarul pentru cel mai bun actor in rol secundar in USL

Antena3 Antena3,
Felix Rache, despre Crin Antonescu: A ratat Oscarul pentru cel mai bun actor in rol secundar in USL

Realizatorul pastilei tv satirice Deziluzia Optica, Felix Rache, a vorbit, marti, la Sinteza zilei, despreinterviul Mihai Gadea - Crin Antonescu. Mi se pare ca domnul Crin Antonescu nu-si mai dedica. continuă pe Antena3

Felix Rache, despre viitorul ministru al Sanatatii: Pe Banicioiu il recomanda doar relatia de prietenie cu Victor Ponta

Jurnalistul Felix Rache este de parere ca viitorul ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, va ocupa acel portofoliu doar pentru ca il recomanda relatia de prietenie cu Victor Ponta. N-am sa fiu.

Felix Rache: M-am saturat de politruci. ii multumesc lui Ponta ca a adus in guvern tineri tehnocrati

Jurnalistul Felix Rache ii lauda pe tinerii tehnocrati propusi ca ministri in noul guvernul Ponta III si spune ca ii prefera pe acestia in locul politrucilor. Cred ca suntem foarte multi care nu-i.

Crin Antonescu, despre motivul pentru care s-a sucit si l-a vizitat pe Traian Basescu

Am fost la Basescu pe o problema in legatura cu Republica Moldova, si pe o alta despre care nu pot vorbi public, a declarat liderul PNL, Crin Antonescu, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei de la Antena.

Crin Antonescu a demisionat de la conducerea Senatului. Ponta, despre gestul lui: S-a sinucis!

Liderul liberal Crin Antonescu si-a anuntat, marti, in plenul Parlamentului, demisia din functia de presedinte al Senatului, la doar o saptamana dupa ruperea aliantei USL, potrivit 9AM . Premierul Victor Ponta a comentat scurt demisia liderului PNL,.

Crin Antonescu, la Antena 3: Asemenea mizerii nu am vazut nici macar de la Basescu / Antena 3 face propaganda pesedista

Crin Antonescu a fost invitatul lui Mihai Gadea, luni seara, la emisiunea Sinteza zilei difuzata de Antena 3. O discutie cu replici taioase, acuze si ironii. Crin Antonescu a acuzat Antena 3 ca face propaganda pesedista si ca au manipulat publicul acreditand ideea ca el ar fi facut o alianta cu Traian Basescu. Moderatorul l-a acuzat pe Antonescu ca si-a schimbat atitudinea fata de presedintele tarii si ca si-a tradat electoratul. L-ati scuipat pe Iohannis toti cei care lucrati in armata pesedista de propaganda, a fost replica lui Antonescu care a starnit furia moderatorului. Gadea: Dumneavoastra credeti ca telespectatorii Antenei 3 se uita in fiecare seara la matanii n. r. injuraturi la adresa lui T. Basescu)?Antonescu: Se uita saraciii ca n-au ce face, sa le faceti dvs, ca poate ei ar vrea sa vada si altcevaFinal de emisiune: Antonescu catre Badea: Sa terminam emisiunea ca nu mai suport tristetea domnului Gadea.

Sinteza Zilei: Crin Antonescu, atacuri furibunde la Antena 3. Badea: A avut multe texte preluate din propaganda basista

Luni seara, la Antena 3, Romania a privit interviul Mihai Gadea-Crin Antonescu. intrebarile au fost rostite, insa in loc de raspunsuri, Crin Antonescu s-a napustit in atacuri furibunde impotriva Antena 3 si a.

Radu Banciu, catre Crin Antonescu: Ati ajuns atat de rebel. Cred ca ar trebui sa va apucati de poezie

Jurnalistul Radu Banciu l-a sfatuit pe liderul PNL Crin Antonescu sa se apuce de poezie, in urma demisiei acestuia de la sefia Senatului. Crin Atonescu mai are putin si se impusca. Asa ati ajuns atat de.

Afla de ce Crin Antonescu a fost de o agresivitate nemaiintalnita la Sinteza Zilei, azi de la 21:30

Aseara, Romania a privit interviul Mihai Gadea - Crin Antonescu. intrebarile au fost rostite, insa in loc de raspunsuri, Crin Antonescu s-a napustit in atacuri furibunde impotriva Antena 3 si a realizatorilor.

Sinteza zilei, record de audienta, cu Crin Antonescu in studio

Crin Antonescu a fost aseara, 3 martie, invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza zilei pentru a oferi raspunsuri la toate intrebarile momentului. Conform datelor furnizate de Kantar Media, pe targetul 18+ urban, .

Crin Antonescu: Romania trebuie sa-si manifeste solidaritatea cu Ucraina

Romania trebuie sa-si manifeste solidaritatea cu Ucraina, condamnand orice actiune de forta ce poate fi interpretata drept o agresiune, arata presedintele Senatului, Crin Antonescu, intr-o declaratie de presa transmisa duminica. Potrivit documentului, presedintele Senatului va solicita luni convocarea Birourilor Permanente pentru ca marti Parlamentul reunit in sedinta comuna sa adopte o declaratie privind situatia din Ucraina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )