Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul emotionant al unui sofer pentru refugiatii din autobuzul sau

Antena3 Antena3,
Mesajul emotionant al unui sofer pentru refugiatii din autobuzul sau

Decenta umana poate lua multe forme. De exemplu, in Bavaria, un sofer de autobuz a tinut sa transmita un mesaj special celor care au fugit din tarile lor pentru a se salva. Momentul a avut loc. continuă pe Antena3

Reteaua terorista Stat Islamic a confirmat decapitarea unui ostatic croat rapit din Egipt

Reteaua terorista Stat Islamic a confirmat, miercuri, decapitarea unui ostatic croat rapit din Egipt, prezentand si imagini ale victimei, scrie site-ul Al-Arabiya. Ostaticul croat, Tomislav Salopek, a fost rapit.

iCCJ, atacata de un medic pentru dezastrul din sanatate. Dan Andronic: Medicii trebuie platiti mai bine, nu arestati (VIDEO)

Nemultumirile se tin lant in sistemul de sanatate. Asta in conditiile in care salariile demnitarilor au crescut, iar lefurile personalului din sanatate au ramas neschimbate, informeaza B1 TV. Un medic din.

Cand are loc extragerea Loteriei fiscale pentru bonurile din iulie

Bonurilor fiscale castigatoare pentru luna iulie vor fi extrase duminica, de la ora 20:10, in studioul TV al Loteriei Romane. Fondul de premiere este de un milion de lei, pentru maxim 100 de castigatori, care vor fi desemnati in urma altei extrageri daca se depaseste numarul.

Lovitura pentru taximetristii din Bucuresti. Au primit sanctiuni drastice

A fost razie de amploare la taximetristii din Capitala. Politistii de la brigada rutiera i-au verificat la sange pe soferii care obisnuiesc sa isi faca veacul in zona Garii de Nord. Au verificat documente.

Norma de hrana pentru angajatii din Armata si Politie, taiata din nou din cauza reducerii TVA la alimente: Cuantumul ramane la 25 de lei, iar suplimentul primit la salariu trebuie returnat

Norma de hrana pentru angajatii Ministerului de Interne si ai Ministerului Apararii, taiata din nou, desi la 1 iulie 2015 fusese majorata printr-o ordonanta de urgenta. La inceputul lunii iulie, angajatii.

WTA Toronto: Eugenie Bouchard, eliminata in primul tur - Continua caderea pentru jucatoarea din Canada

Eugenie Bouchard locul 25 WTA) continua perioada neagra din acest an, fosta finalista de la Wimbledon din 2014) fiind eliminata in primul tur al turneului Premier 5 de la Toronto. Belinda Bencic a fost cea care i-a provocat inca o infrangere jucatoarei din Canada. Au mai parasit competitia prematur si alte nume importante precum Sloane Stephens, Timea Bacsinszky favorita 12), Carla Suarez Navarro favorita 9) si Karolina Pliskova favorita 10).

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )