Libnet.ro
UNICEF

12:15

Norma de hrana pentru angajatii din Armata si Politie, taiata din nou din cauza reducerii TVA la alimente: Cuantumul ramane la 25 de lei, iar suplimentul primit la salariu trebuie returnat

B1 B1,
Norma de hrana pentru angajatii din Armata si Politie, taiata din nou din cauza reducerii TVA la alimente: Cuantumul ramane la 25 de lei, iar suplimentul primit la salariu trebuie returnat

Norma de hrana pentru angajatii Ministerului de Interne si ai Ministerului Apararii, taiata din nou, desi la 1 iulie 2015 fusese majorata printr-o ordonanta de urgenta. La inceputul lunii iulie, angajatii. continuă pe B1

Norma de hrana a militarilor si politistilor, taiata

Desi fusese majorata la 1 iulie, printr-o ordonanta de urgenta, norma de hrana pentru angajatii Ministerului Afacerilor de Interne si a celor din Ministerul Apararii a fost taiata din nou.

Angajatii din penitenciare protesteaza joi la Ministerul Justitiei

Angajatii Administratiei Penitenciarelor din Romania au anuntat ca joi vor iesi in strada sa protesteze pentru salariile intarziate si conditiile de munca, informeaza B1 TV. Angajatii ANP sunt.

Mariri pe sest pentru angajatii Presedintiei si Guvernului

Angajatii Guvernului si ai Presedintiei au primit salarii mai mari cu 70% de la 1 iulie, conform unei legi despre care nimeni nu a vorbit si despre care cei mai multi spun ca nici nu au stiut nimic. Pentru ca.

Angajatii din penitenciare, in strada: Conditiile de munca si intarzierea salariilor, printre nemultumirile principale (VIDEO)

Peste 500 de sindicalisti din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor au iesit joi in strada. Oamenii sunt nemultumiti de intarzierea salariilor dar si de conditiile de munca, informeaza B1.

WTA Toronto: Eugenie Bouchard, eliminata in primul tur - Continua caderea pentru jucatoarea din Canada

Eugenie Bouchard locul 25 WTA) continua perioada neagra din acest an, fosta finalista de la Wimbledon din 2014) fiind eliminata in primul tur al turneului Premier 5 de la Toronto. Belinda Bencic a fost cea care i-a provocat inca o infrangere jucatoarei din Canada. Au mai parasit competitia prematur si alte nume importante precum Sloane Stephens, Timea Bacsinszky favorita 12), Carla Suarez Navarro favorita 9) si Karolina Pliskova favorita 10).

Sejur de cosmar pentru turistii din Eforie Nord. Lucrarile la extinderea plajelor i-au alungat din statiune

Pentru sute de oameni, vacanta pe litoralul romanesc s-a transformat intr-un cosmar. in Eforie Nord turistii s-au trezit astazi cu o adevarata viitura printre sezlonguri din cauza lucrarilor de refacere a.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )