Libnet.ro
UNICEF

13:00

Mesajul lui Liviu Dragnea pentru Victor Ponta: Sper ca acum sa se poata ocupa mai bine de Guvern

Antena3 Antena3,
Mesajul lui Liviu Dragnea pentru Victor Ponta: Sper ca acum sa se poata ocupa mai bine de Guvern

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Baia Mare, intr-o conferinta de presa, ca il sustine in continuare pe premierul Victor Ponta, pe care l-a asigurat de tot sprijinul. continuă pe Antena3

Mesajul unui deputat PNL pentru premier: Ponta, fii dragut, treci si pe la Radauti

Ponta, fii dragut, treci si pe la Radauti, este mesajul prim-vicepresedintele Organizatiei Judetene Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan, catre premier, prin care trage un semnal de alarma asupra.

Primul discurs al lui Dragnea in calitate de presedinte al PSD. Ce a spus despre Victor Ponta si Rovana Plumb

Am vorbit de dimineata cu primul-ministru Victor Ponta, o discutie fireasca, in care am discutat cum va colabora PSD cu Guvernul, adica sprijinul PSD pentru Victor Ponta ca premier este ferma, relatia dintre partid si membri coalitiei este foarte buna.

Liviu Dragnea: Este foarte greu sa spuna cineva daca procesul meu este un atu sau o vulnerabilitate

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, ca il sustine in continuare pe premierul Victor Ponta si ca spera ca sper ca acum acesta sa se poata ocupa mai bine de Guvern neavand si.

Victor Ponta, despre faptul ca noul sef PSD este condamnat in instanta: PSD are dreptul sa isi aleaga orice lider doreste, Liviu Dragnea este liderul nostru si noi il urmam

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca Liviu Dragnea, proaspat ales presedinte interimar al PSD, cu siguranta va si castiga daca va candida pentru sefia partidului la Congresul din luna noiembrie. Despre faptul ca Dragnea este condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare si ar putea, pana la Congres, sa primeasca o condamnare definitiva, Ponta a raspuns: PSD are dreptul sa isi aleaga orice lider doreste, Liviu este liderul nostru si noi il urmam.

Liviu Dragnea A CASTIGAT sefia PSD. Ce se intampla cu Victor Ponta

Zi decisiva pentru viitorul Partidului Social Democrat. Numarul 2 informal al PSD nu a ratat ocazia sa vorbeasca iar despre relatia de stransa prietenie pe care ar avea-o cu Victor Ponta, dar a tinut sa-i lanseze acestuia si o provocare: Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta pentru ca eu l-am votat mereu pe Victor Ponta.

Liviu Dragnea, despre alegerile pentru sefia interimara a PSD: Victor Ponta i-a lasat buletinul de vot lui Dolineaschi pentru Rovana Plumb (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a afirmat, joi, ca premierul Victor Ponta a lasat miercuri votul sau lui Andrei Dolineaschi, precizand ca acesta a fost in favoarea Rovanei Plumb pentru functia de sef.

Victor Ponta, Liviu Dragnea si Marian Oprisan, in sedinta in biroul lui Valeriu Zgonea, inainte de votul pentru sefia interimara a PSD

Premierul Victor Ponta, coordonatorul politic Liviu Dragnea si presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, s-au intalnit miercuri intr-o sedinta in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea,.

Liviu Dragnea, despre batalia pentru sefia PSD: Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta, pentru ca premierul a fost votat de mine tot timpul

Comitetul Executiv al PSD isi alege miercuri noul lider, Rovana Plumb si Liviu Dragnea fiind cele doua variante la sefia interimara a partidului, scrie Digi 24. Coordonatorul politic Liviu Dragnea spune ca multi.

Alegeri in PSD. Liviu Dragnea a castigat sefia partidului. Ce se intampla cu Ponta

Zi decisiva pentru viitorul Partidului Social Democrat. Numarul 2 informal al PSD nu a ratat ocazia sa vorbeasca iar despre relatia de stransa prietenie pe care ar avea-o cu Victor Ponta, dar a tinut sa-i lanseze acestuia si o provocare: Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta pentru ca eu l-am votat mereu pe Victor Ponta.

Liviu Dragnea: Victor Ponta n-a votat pentru ca trebuia sa ajunga la o intalnire cu presedintele Consiliului European

Victor Ponta a plecat de la sedinta Comitetului Executiv al PSD fara sa voteze pentru noul presedinte interimar, desi a declarat in cadrul sedintei ca o va sustine pe Rovana Plumb. Premierul a spus ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )