Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, Liviu Dragnea si Marian Oprisan, in sedinta in biroul lui Valeriu Zgonea, inainte de votul pentru sefia interimara a PSD

B1 B1,
Victor Ponta, Liviu Dragnea si Marian Oprisan, in sedinta in biroul lui Valeriu Zgonea, inainte de votul pentru sefia interimara a PSD

Premierul Victor Ponta, coordonatorul politic Liviu Dragnea si presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, s-au intalnit miercuri intr-o sedinta in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea,. continuă pe B1

Rovana Plumb: Victor Ponta nu va participa la sedinta de coalitie pentru ca se va duce la un control medical in Turcia (VIDEO)

Rovana Plumb, presedinte interimar al PSD, a anuntat ca premierul Victor Ponta nu va participa la sedinta coalitiei de guvernare de luni, pentru ca se va duce la control medical in Turcia. Ponta este la control.

Victor Ponta, despre Dragnea: PSD e liber sa aleaga pe cine vrea, iar el a fost alegerea. Eu o sa fiu prim-ministru pana cand coalitia ma sustine

Victor Ponta a vorbit in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, despre Comitetul Executiv National al PSD care a avut loc miercuri si despre deciziile luate in cadrul acesteia. Astfel,.

Victor Ponta, despre Dragnea: PSD e liber sa aleaga pe cine vrea, iar el a fost alegerea. Eu o sa fiu prim-ministru pana cand coalitia ma sustine (VIDEO)

Victor Ponta a vorbit in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, despre Comitetul Executiv National al PSD care a avut loc miercuri si despre deciziile luate in cadrul acesteia. Astfel,.

Liviu Dragnea: Victor Ponta n-a votat pentru ca trebuia sa ajunga la o intalnire cu presedintele Consiliului European

Victor Ponta a plecat de la sedinta Comitetului Executiv al PSD fara sa voteze pentru noul presedinte interimar, desi a declarat in cadrul sedintei ca o va sustine pe Rovana Plumb. Premierul a spus ca.

Marian Oprisan: Era ilogic la Plumb sa fie seful PSD, si nu Dragnea. Cum explica seful CJ Vrancea

Oprisan: Ar fi fost ilogic ca Plumb sa fie sef interimar, presedinte al CN si ministruVicepresedintele PSD, Marian Oprisan, a declarat miercuri, la finalul sedintei CEx, ca l-a votat pe Liviu Dragnea si.

Gabriel Oprea: Liderul Coalitiei de guvernare este Rovana Plumb, Victor Ponta este acum doar prim-ministru/ Am baut un pahar de vin rece cu Liviu Dragnea

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, luni, ca Victor Ponta nu mai este liderul acestei structuri, ci Rovana Plumb, care in prezent este presedintele interimar al PSD. Oprea le-a spus jurnalistilor ca a baut un pahar de vin cu Liviu Dragnea, dupa sedinta coalitiei.

ACTUALIZAT Liviu Dragnea este noul sef al PSD, dupa o victorie zdrobitoare in fata Rovanei Plumb / Premierul Ponta a plecat de la sedinta chiar inainte sa se voteze / Iliescu a votat cu Dragnea

Liviu Dragnea a castigat lejer miercuri, in cadrul Comitetului Executiv National, competitia cu Rovana Plumb si este noul sef al PSD, pana la congresul partidului, care va avea loc in noiembrie. Dragnea, care a primit 65 de voturi, fata de doar 18 pentru Rovana Plumb, este condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul. Dragnea a beneficiat de sprijinul mai multor lideri din partid, printre care si Ion Iliescu. Urmareste pe HotNews. ro desfasurarea evenimentelor de miercuri si intra in articol pentru principalele declaratii .

Liviu Dragnea: Cred ca la CExN, PSD trebuie sa isi vina in fire/ Daca mi se cere sa preiau interimatul PSD, imi asum, chiar daca unii mi-au spus ca as putea fi vulnerabil in fata unor institutii/ Victor Ponta trece printr-o perioada foarte grea si nu mai

Coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara, invitat la Antena 3, ca nu a luat o decizie deocamdata in ceea ce priveste o candidatura la interimatul PSD, insa ca, in cazul in care partidul ii va cere sa isi asume aceasta responsabilitate, o va face chiar daca unii mi-au spus ca voi putea fi vulnerabil si in fata altor institutii. Intrebat daca poate sa conduca partidul avand in vedere ca este condamnat intr-un dosar, Dragnea a afimat ca Partidul Social Demorat se afla in acest moment intr-o situatie fara precedent, o situatie speciala, unde se pot lua masuri tranzitorii, ba chiar o situatie care necesita o pozitie speciala, pentru o perioada limitata. Fostul vicepremier a adaugat ca la sedinta Comitetului Executiv National de miercuri, PSD trebuie sa isi vina in fire, subliniind ca este necesara organizarea unui congres al formatiunii pentru ca un interimat prelungit un an si jumatate poate sa nu dea stabilitatea dorita. Ne aunam miercuri si vorbim. Plus ca nu este statutar.

Victor Ponta, despre faptul ca noul sef PSD este condamnat in instanta: PSD are dreptul sa isi aleaga orice lider doreste, Liviu Dragnea este liderul nostru si noi il urmam

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca Liviu Dragnea, proaspat ales presedinte interimar al PSD, cu siguranta va si castiga daca va candida pentru sefia partidului la Congresul din luna noiembrie. Despre faptul ca Dragnea este condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare si ar putea, pana la Congres, sa primeasca o condamnare definitiva, Ponta a raspuns: PSD are dreptul sa isi aleaga orice lider doreste, Liviu este liderul nostru si noi il urmam.

Liviu Dragnea A CASTIGAT sefia PSD. Ce se intampla cu Victor Ponta

Zi decisiva pentru viitorul Partidului Social Democrat. Numarul 2 informal al PSD nu a ratat ocazia sa vorbeasca iar despre relatia de stransa prietenie pe care ar avea-o cu Victor Ponta, dar a tinut sa-i lanseze acestuia si o provocare: Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta pentru ca eu l-am votat mereu pe Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )