Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mesajul premierului israelian, dupa atacul din Copenhaga: Evrei din Europa, Israelul va asteapta cu bratele deschise

România Liberă România Liberă,
Mesajul premierului israelian, dupa atacul din Copenhaga: Evrei din Europa, Israelul va asteapta cu bratele deschise

Premierul israelian Benjamin Netanyahu le-a cerut duminica evreilor din Europa sa se stabileasca in Israel in urma atentatelor de la Copenhaga, intre care unul comis in apropierea principalei sinagogi din capitala daneza. continuă pe România Liberă

Iohannis, dupa atacurile teroriste din Copenhaga: Toleranta fata de religii trebuie respectata

Presedintele Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacurile teroriste de la Copenhaga, aratand ca, dupa atentatele din luna ianuarie, de la Paris, sunt vizate din nou libertatea de expresie si diferentele.

Iohannis, dupa atacurile teroriste din Copenhaga: toleranta fata de credintele religioase trebuie respectata

Presedintele Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacurile teroriste de la Copenhaga, aratand ca, dupa atentatele din luna ianuarie, de la Paris, sunt vizate din nou libertatea de expresie si diferentele religioase, si ca toleranta fata.

Premierul israelian, dupa atacurile de la Copenhaga: Evrei din Europa, Israelul va asteapta cu bratele deschise!

Premierul israelian Benjamin Netanyahu le-a cerut duminica evreilor din Europa sa se stabileasca in Israel in urma atentatelor de la Copenhaga, intre care unul comis in apropierea principalei sinagogi din.

Anchetatori: Autorul atacurilor din Copenhaga ar fi vrut sa imite atentatele de la Paris

Barbatul ucis duminica de politia daneza dupa ce a comis doua atacuri la Copenhaga este suspectat ca a vrut sa imite atentatele de la Paris din luna ianuarie, potrivit anchetatorilor, citati de AFP. Fara a da.

Mesajul lui Ponta dupa discutiile cu sefii Pentagon si CIA

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, dupa discutiile cu seful Pentagon si directorul CIA, referitor la semnarea acordului de la Minsk, ca ca nimeni nu-si face iluzii ca acordul este 100% garantie ca toate problemele din regiune s-au rezolvat, informeaza Mediafax.

Ce le-a transmis Gorghiu liberalilor, dupa votul din Senat in cazul lui Vosganian

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a transmis un mesaj liberalilor, dupa ce nu a fost ridicata imunitatea fostului ministru al Economiei, Varjuan Vosganian si a precizat ca politicienii nu au un statut diferit de cel al cetatenilor obisnuiti in fata legii intr-un interviu pentru stiridiaspora. com.

MAE reactioneaza dupa atacurile din Danemarca: Acte de o gravitate deosebita si lipsite de orice justificare

Ministerul Afacerilor Externe MAE) condamna atacurile teroriste din Danemarca pe care le califica drept acte violente inacceptabile comise pe teritoriul Uniunii Europene si care constituie un atac la adresa valorilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )