Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul israelian, dupa atacurile de la Copenhaga: Evrei din Europa, Israelul va asteapta cu bratele deschise!

Antena3 Antena3,
Premierul israelian, dupa atacurile de la Copenhaga: Evrei din Europa, Israelul va asteapta cu bratele deschise!

Premierul israelian Benjamin Netanyahu le-a cerut duminica evreilor din Europa sa se stabileasca in Israel in urma atentatelor de la Copenhaga, intre care unul comis in apropierea principalei sinagogi din. continuă pe Antena3

Mesajul premierului israelian, dupa atacul din Copenhaga: Evrei din Europa, Israelul va asteapta cu bratele deschise

Premierul israelian Benjamin Netanyahu le-a cerut duminica evreilor din Europa sa se stabileasca in Israel in urma atentatelor de la Copenhaga, intre care unul comis in apropierea principalei sinagogi din capitala daneza.

Liebherr a lansat in Bucuresti primul mono-brand shop din Europa

Datorita cresterii constante a vanzarilor si a interesului pentru acest brand manifestat de consumatorii din Romania, producatorul german Liebherr, impreuna cu Marelvi, importatorul si distribuitoulr oficial al brand-ului, au decis sa lanseze in Bucuresti primul mono-brand shop din Europa. Situat in Swan Office Park din Pipera, showroom-ul prezinta o linie reprezentativa de produse frigorifice ce raspund nevoilor si gusturilor variate ale consumatorului roman. Aici vizitatorul poate descoperi cateva dintre produsele vedeta ale marcii, inovatii la nivel mondial, cum ar fi combina frigorifica CBPesf) 4043, care, cu un consum de doar 129 kilowati pe an, redefineste eficienta energetica .

Cele mai proaste sase aeroporturi din Europa

Aeroporturile au un rol important in calatoria noastra, fie ca este de vacanta, fie ca este in scop de afaceri, de aceea este bine sa stim care sunt cele mai proaste terminale din Europa si sa le evitam daca se poate. Ce ne-ar deranja pe un aeroport?.

Iohannis, dupa atacurile teroriste din Copenhaga: Toleranta fata de religii trebuie respectata

Presedintele Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacurile teroriste de la Copenhaga, aratand ca, dupa atentatele din luna ianuarie, de la Paris, sunt vizate din nou libertatea de expresie si diferentele.

Iohannis, dupa atacurile teroriste din Copenhaga: toleranta fata de credintele religioase trebuie respectata

Presedintele Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacurile teroriste de la Copenhaga, aratand ca, dupa atentatele din luna ianuarie, de la Paris, sunt vizate din nou libertatea de expresie si diferentele religioase, si ca toleranta fata.

Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacurile de la Copenhaga

Presedintele Klaus Iohannis condamna atacurile din centrul capitalei daneze si reafirma sprijinul Romaniei in lupta impotriva terorismului, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

MAE reactioneaza dupa atacurile din Danemarca: Acte de o gravitate deosebita si lipsite de orice justificare

Ministerul Afacerilor Externe MAE) condamna atacurile teroriste din Danemarca pe care le califica drept acte violente inacceptabile comise pe teritoriul Uniunii Europene si care constituie un atac la adresa valorilor.

FOTO. Duster, al treilea cel mai vandut SUV din Europa in 2014. Vezi TOP 10

Dacia Duster continua sa inregistreze crestere foarte mari pe unul dintre cele mai dinamice segmente din piata auto. SUV-urile compacte reprezinta sectorul cu cele mai bune evolutii in 2014, iar Duster se mentine in top.

Traian Basescu ataca Antena 3, dupa dezvaluirile privind firmele din Panama. Oana Stancu: Virulenta il pozitioneaza in expresia chelul isi pune mana in cap

Traian Basescu ataca furibund Antena 3, dupa ce Oana Stancu a dezvaluit la emisiunea Exces de Putere ca numele Basescu si Cocos sau Cocos apar in registrul de firme detinut de un broker din Panama. intr-un li.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )