Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mesajul Simonei Halep pentru Ianis Hagi, dupa ultimul meci al Viitorului

Antena3 Antena3,
Mesajul Simonei Halep pentru Ianis Hagi, dupa ultimul meci al Viitorului

Ianis Hagi a postat o fotografie pe contul sau de Instagram, dupa victoria dramatica cu FC Botosani, iar Simona Halep a tinut sa-l felicite pe fiul Regelui. Mult a fost, putin a ramas. :) inca un pas. continuă pe Antena3

Wozniacki i-a transmis un mesaj Simonei Halep. Ce a spus despre accidentarea suferita de romanca

Caroline Wozniacki a explicat, imediat dupa ce a plecat invinsa de la Doha si a pierdut primul loc mondial in fata Simonei Halep, ca obiectivul sau nu este sefia tenisului feminin, ci un parcurs bun la Indian.

Wozniacki i-a transmis un mesaj Simonei Halep

Caroline Wozniacki a explicat, imediat dupa ce a plecat invinsa de la Doha si a pierdut primul loc m.

CTP, anunt ingrijorator, dupa retragerea Simonei Halep de la Doha: Este punctul slab al ei...

Simona Halep s-a retras din turneul WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 3. 000 dolari, vineri seara, dupa ce a invins-o in sferturi pe Catherine Bellis SUA), cu 6-0, 6-4, a anuntat site-ul WTA. Halep,.

Caroline Wozniacki, despre cedarea locului intai in favoarea Simonei Halep: Nu ma intereseaza, daca ma interesa m-as fi dus la Dubai

Caroline Wozniacki va ceda, pe 26 februarie, locul unu in lume, dupa ce a pierdut in semifinale la Doha si nu va participa la turneu de la Dubai. Relaxata, daneza a vorbit intr-o conferinta de presa despre pierderea fotoliului de lider mondial: Nu ma intereseaza.

Reactia Carolinei Wozniacki dupa ce a aflat ca va pierde locul 1 mondial. Ce a spus daneza despre revenirea Simonei Halep in fruntea topului WTA

Caroline Wozniacki a pierdut in semifinale la Doha, unde a fost invinsa de cehoaica Petra Kvitova, dupa un meci extrem de disputat.

Mesajul unei mame pentru fiica ei care a picat un examen important

Hannah Cho este o adolescenta care a studiat mult, dar, din nefericire, a picat examenul la matematica. Dupa ce a aflat rezultatul, adolescenta si-a anuntat mama, printr-un mesaj pe telefon, ca a dat gres.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2027 seconds )