Libnet.ro
UNICEF

10:45

Mesajul unui britanic pentru romani: Traiti intr-un loc minunat, care este acaparat de forte carora nu le pasa. Guvernul vostru sa lupte pentru voi! Aveti o ultima sansa!

B1 B1,
Mesajul unui britanic pentru romani: Traiti intr-un loc minunat, care este acaparat de forte carora nu le pasa. Guvernul vostru sa lupte pentru voi! Aveti o ultima sansa!

Sir Julian Rose este un britanic provenit dintr-o veche familie de nobili, care promoveaza agricultura traditionala si apara micii fermieri. Acesta lupta astazi impotriva unui curent care acapareaza. continuă pe B1

Corespondenta speciala RL din Canada. Ce sanse sunt ca vizele pentru romani sa fie eliminate

Vizita de miercuri a fost prima a unui premier roman in Canada din ultimii zece ani. Scopul principal al deplasarii l-a constituit tocmai negocierea cu autoritatile canadiene a posibilitatii eliminarii vizelor de intrare in Canada, obligatorii acum pentru romani.

Obiectivul major al vizitei de lucru este problematica vizelor pentru romani

Premierul Dacian Ciolos efectueaza maine o vizita de lucru in Canada, unul dintre obiectivele majore ale acesteia fiind discutarea problematicii vizelor pentru cetatenii romani, informeaza Guvernul intr-un comunicat transmis redactiei.

Premierul Ciolos, in Canada. Obiectivul vizitei: ridicarea vizelor pentru romani

Premierul Dacian Ciolos face miercuri o vizita de lucru in Canada, unul dintre obiectivele majore ale acesteia fiind discutarea problematicii vizelor pentru cetatenii romani, informeaza Guvernul,.

Veste ingrijoratoare pentru romani. Tehnocratii ar putea creste facturile la gaze de la 1 iulie (VIDEO)

Pretul la gaze ar putea creste de la 1 iulie. Presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementare in domeniul Energiei Petru Lificiu, sustine ca tarifele ar putea fi adaptate la rata inflatiei, arata.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )