Libnet.ro
UNICEF

10:30

MET Gala, anulata oficial! Cele mai WOW aparitii de pana acum!

ADPM ADPM,
MET Gala, anulata oficial! Cele mai WOW aparitii de pana acum!

In contextul Pandemiei de COVID-19, Metropolitan Museum of Art a hotarat anularea editiei din acest an a mult asteptatei MET Gala. Iata cele mai WOW aparitii de pana acum! . continuă pe ADPM

Meseje de Sfintii Constantin si Elena. Cele mai frumoase mesaje, urari si sms-uri pentru cei dragi

Meseje de Sfintii Constantin si Elena. Iata cele mai frumoase mesaje pe care le puteti trimite pe 21 mai persoanelor dragi si apropiatilor.

DONALD TRUMP: Faptul ca SUA are cele mai multe infectari COVID-19 este o medalie de onoare

Presedintele Donald Trump este de parere ca plasarea Statelor Unite pe primul loc in lume ca numar de cazuri de Covid-19 este o medalie de onoare, pentru ca inseamna ca SUA au efectuat cele mai multe teste, relateaza The Guardian, preluat de news. ro.

STUDIU TRANSUNION PENTRU CRIZA ACTUALA: Industria telecom, retail-ul si serviciile financiare, cele mai afectate de fraude online

Tarile cu cel mai mare procent de tranzactii suspectate ca sunt frauduloase sunt: Yemen, Siria si Kazahstan Industria telecomunicatiilor, sectorul retail si serviciile financiare sunt cele mai afectate de fraude online in perioada pandemiei de Covid-19 coronavirus), potrivit unui studiu realizat de TransUnion, agentie americana de raportare a creditelor pentru consumatori.

Deschidem sau nu scolile? Ce indica cele mai recente studii privind rolul copiilor in raspandirea COVID-19

Numarul de copii infectati cu COVID-19 este considerabil mai mic decat cel al adultilor si, de cele mai multe ori, cei mici au forme usoare sau sunt asimptomatici. Totusi, ultimele studii sugereaza ca, desi nu au simptome, copiii infectati sunt la fel de contagiosi precum adultii.

Top 10 cele mai piratate filme: ce a descarcat lumea de pe torrent in izolare

In fiecare saptamana, cei de la TorrentFreak agregheaza activitatea online a celor mai populare site-uri de torrent pentru a crea un top 10 cele mai piratate filme. Aceasta este cea mai.

Romanii si conexiunea la internet: ce s-a schimbat la abonamentele de la noi, cele mai importante statistici

Romanii continua sa se bucure de unele dintre cele mai rapide conexiuni la internet din lume, iar acestea nu reprezinta exceptii, ci s-au transformat in reguli. Cel mai recent raport al ANCOM.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Calul

Ion si Gheorghe isi cumpara cai. Ion zice: Mai Gheo,cum o sa stim noi, care-i al tau si care-i al meu? Gheorghe raspunde: Pai stii ce? Eu ii tai o ureche la al meu. Si ii taie calului o ureche. Dar lui Ion i.

STUDIU Romania se lauda cu cele mai tinere mame, in timp ce in UE varsta medie a femeilor care nasc este in crestere

Tinerele din Romania devin mame la cea mai mica varsta, comparativ cu femeile din alte tari din Europa, un fenomen pe care expertii din domeniu il pun in seama lipsei educatiei sexuale in scoli.

VIDEO Cum ar arata Terra fara oceane. Expertii NASA au facut o radiografie in cele mai mici detalii

Oceanele acopera cea mai mare parte a Terrei, inclusiv cel mai lung lant muntos de pe planeta si podurile antice pe care le-au traversat oamenii in migratiile lor pentru a trece de pe un continent pe altul. Dar cum ar arata Pamantul daca toata apa s-ar evapora? Specialistii au cautat un raspuns.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )