Libnet.ro
UNICEF

12:30

Metallica lanseaza un nou album dupa opt ani: Cum suna primul single VIDEO

Adevărul Adevărul,
Metallica lanseaza un nou album dupa opt ani: Cum suna primul single VIDEO

Formatia americana Metallica a anuntat, joi seara, ca va lansa dublul album HardwiredTo Self-Destruct, cel de-al 11-lea material de studio din discografia trupei, pe 18 noiembrie. continuă pe Adevărul

FOTO + VIDEO: Metallica revine cu un nou album, dupa opt ani

Una dintre cele mai renumite formatii de heavy-metal din lume, Metallica, a anuntat, joi, ca va lansa un nou album, in luna noiembrie. Intitulat Hardwired. To self-destruct, albumul este primul dupa opt ani.

VIDEO Trupa Metallica lanseaza dublul album Hardwired To Self-Destruct pe 18 noiembrie

Formatia americana Metallica a anuntat, joi seara, ca va lansa dublul album Hardwired. To Self-Destruct, cel de-al 11-lea material de studio din discografia trupei, pe 18 noiembrie. Albumul reprezinta o noua etapa pentru grup, spun membrii trupei, iar primul single Hardwired a fost deja lansat, scrie News. ro.

Alocatiile de hrana pentru pacienti ar putea creste din luna octombrie, acestea sunt neschimbate de opt ani

Alocatiile de hrana pentru pacienti ar putea fi marite de catre spitale. Acestea nu au mai fost schimbate de opt ani. Proiectul prevede majorarea acestora in functie de afectiunile pentru care sunt internati pacientii, alocatiile putand fi intre 7 si.

Spitalele ar putea creste, din octombrie, alocatiile de hrana pentru pacienti, neschimbate de opt ani

Spitalele pot creste, din octombrie, alocatiille de hrana pentru pacienti, care nu au mai fost schimbate de opt ani, in functie de afectiunile pentru care sunt internati putand fi intre 7 si 19,4 lei pentru adulti si intre 5 si 17,5 pentru copii, bani suplimentari care ar urma sa fie dati din veniturile proprii ale unitatilor sanitare, finantate de CNAS, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern supus dezbaterii publice.

Caz cutremurator in Africa de Sud. Povestea socanta a unei familii care si-a gasit copilul pierdut dupa 19 ani

Povestea cutremuratoare a unei familii care si-a gasit copilul pierdut dupa 19 ani. Totul s-a petrecut in urma cu 19 ani cand o femeie din Africa de Sud a rapit o fetita din bratele mamei.

Rio 2016: Romania fara medalie la gimnastica dupa 44 ani. Muntean pe 6 la paralele

Record negativ inregistrat de gimnastica romaneasca la Jocurile Olimpice unde, dupa 44 de ani fara intrerupere, nu am obtinut o medalie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )