Libnet.ro
UNICEF

20:45

METEO Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara

Adevărul Adevărul,
METEO Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara

Mai multe avertizari de Cod galben de ceata au fost emise, duminica dimineata, de meteorologi. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea izolat sub 50 de metri, iar local se va depune chiciura. continuă pe Adevărul

ANM: Cod Galben de ceata pentru mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare cod galben de ceata pentru 13 judete din tara, valabila sambata dimineata, incepand cu ora 7. 00, in unele zone vizibilitatea fiind redusa sub 50 de metri, potrivit surselor de presa.

COD GALBEN de ceata pentru mai multe judete din tara

Administratia nationala de meteorologie a emis o avertizare cod galben de ceata pentru 13 judete din tara, valabila sambata dimineata, incepand cu ora 7. 00, in unele zone vizibilitatea fiind redusa sub.

METEO Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Cum va fi vremea de Craciun

Mai multe avertizari de Cod galben de ceata au fost emise, duminica dimineata, de meteorologi. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea izolat sub 50 de metri, iar local se va depune chiciura. Specialistii au anuntat ca de Craciun nu vom avea parte de zapada, iar vreme va fi mai calda decat in mod normal.

METEO Cod galben de ceata pentru mai multe zone din tara, inclusiv pentru A1 si A2. Sunt anuntate si depuneri de chiciura si fulguieli

Mai multe judete din tara, inclusiv autostrazile A1 si A2, se afla joi sub avertizare de Cod galben de ceata. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va fi redusa, izolat, sub 50 de metri. Specialistii anunta ca in unele zone sunt asteptate fulguieli.

UPDATE Cod galben de ceata pentru mai multe zone din tara, inclusiv pentru A1 si A2. Sunt anuntate si depuneri de chiciura si fulguieli

Mai multe judete din tara, inclusiv autostrazile A1 si A2, se afla joi sub avertizare de Cod galben de ceata. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va fi redusa, izolat, sub 50 de metri. Specialistii anunta ca in unele zone sunt asteptate fulguieli.

Cod galben de ceata pentru 25 de judete, Capitala, A1 si A2.

Meteorologii au emis, vineri dimineata, avertizare cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Astfel, pana la ora 8. 00 codul galben de ceata este valabil pentru judetele Brasov,Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Gorj, Olt, Botosani, Vrancea, Vaslui, Bacau, Neamt, Suceava, Galati si Iasi. Pana la ora 11. 00 codul Galben va mai fi valabil pentru judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Ilfov si zona preoraseneasca a municipiului .

Cod galben de ceata pentru 28 de judete, Capitala, A1 si A2.

Meteorologii au emis, vineri dimineata, avertizare cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Astel, con form specialistilor in meteorologie, pana la ora 11, vor fi afectate de acest fenomen judetele Constanta, Tulcea, Botosani, Vrancea, Vaslui, Bacau, Neamt, Suceava, Galati, Iasi, Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu inclusiv localitatile Brasov, Miercurea Ciuc, Tarnaveni, Tg. Seciuesc, Baraolt si Sibiu) Gorj, Olt si Dolj inclusiv municipiile Tg. Jiu, Slatina si Craiova), .

Cod galben de ceata pentru 256de judete, Capitala, A1 si A2.

Meteorologii au emis, vineri dimineata, avertizare cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Astel, con form specialistilor in meteorologie, pana la ora 11, vor fi afectate de acest fenomen judetele Botosani, Vrancea, Vaslui, Bacau, Neamt, Suceava, Galati, Iasi, Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu inclusiv localitatile Brasov, Miercurea Ciuc, Tarnaveni, Tg. Seciuesc, Baraolt si Sibiu) Gorj, Olt si Dolj inclusiv municipiile Tg. Jiu, Slatina si Craiova), Teleorman, Giurgiu, .

Cod galben de ceata si chiciura pentru 28 judete, A1 si A2.

Meteorologii au emis, joi dimineata, avertizare cod galben de ceata si chiciura pentru mai multe judete. Astfel, pana la ora 09. 00 de astfel de fenomene vor fi afectate judetele Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau, Prahova, Dambovita, Ilfov, Tulcea si Constanta inclusiv drumurile nationale si europene aferente si autostrazile A1 si A2. In zonele respective se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de .

Cod Galben de ceata si burnita pentru Bucuresti si mai multe judete, pana la ora 22:00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dupa-amiaza, o noua atentionare nowcasting Cod Galben de ceata si burnita pentru Bucuresti si mai multe judete, pana la ora 22:00.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )