Libnet.ro
UNICEF

10:15

METEO 6 iulie. Canicula si instabilitate atmosferica in toata tara

Antena3 Antena3,
METEO 6 iulie. Canicula si instabilitate atmosferica in toata tara

METEO 6 iulie. ANM anunta pentru luni, 6 iulie, o vremea calduroasa in cea mai mare parte a tarii, caniculara in regiunile sud-estice, cu un disconfort termic ridicat. Indicele temperatura-umezeala ITU) va atinge si va depasi usor pragul critic de 80 de unitati, pe arii extinse in Muntenia, in cea mai mare parte a Dobrogei, sudul Olteniei si al Moldovei. continuă pe Antena3

Alerta METEO: Temperaturi de foc in toata tara! Cod galben de canicula si disconfort termic - Se resimt 45 grade

Administratia Nationala de Meteorologie anunta zile de foc atat in tara, cat si in Capitala. Meteorologii au emis un atentionare cod galben de canicula si disconfort termic, valabil de joi, 2 iulie, pana vineri, 3 iulie.

Alerta meteo: Cod portocaliu si galben de instabilitate atmosferica accentuata

Alerta meteo de ultima ora. ANM a emis o serie de averizari cod portocaliu si galben, de instabilitate atmosferica accentuata si de disconfort termic.

Canicula, disconfort termic si instabilitate atmosferica pana luni, la ora 10.00

Meteorologii anunta canicula, disconfort termic si instabilitate atmosferica, pana luni, la ora 10.

Cod galben de instabilitate atmosferica in 24 de judete, pana sambata la ora 10:00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica pentru 24 de judete, valabila de vineri, ora 6:00, pana sambata, la ora 10:00. Potrivit meteorologilor, in intervalul mentionat, in vestul, centrul, nordul tarii si in zona de munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata, ce se va manifesta prin frecvente descarcari electrice, averse torentiale, grindina si vijelii. Cantitatile de apa vor depasi 25-30 lmp si pe arii restranse 40-60 lmp. Codul galben vizeaza judetele Botosani, Suceava, Neamt, Covasna, Harghita, Brasov, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Satu-Mare, Salaj, Cluj, Alba, Sibiu, Hunedoara, Arad, Bihor, Timis, Caras-Severin si partial Arges, Valcea, Gorj, Mehedinti si Bacau.

Bogdan Despescu anunta controale cu efective sporite de politisti si jandarmi in toata tara: O atentie sporita va fi pe litoral si in zonele turistice de munte

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Bogdan Despescu a anuntat, vineri, controale cu efective sporite de politisti si jandarmi in toata tara, in special in zonele aglomerate, precum centre comerciale, piete sau targuri, pentru a verifica respectarea regulilor impuse de autoritati din cauza pandemiei de COVID-19. El a spus ca vor fi vizate in special statiunile de pe litoral si de la munte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )