Libnet.ro
UNICEF

06:00

Metoda inedita prin care Kit Harington si Rose Leslie si-au confirmat logodna

Adevărul Adevărul,
Metoda inedita prin care Kit Harington si Rose Leslie si-au confirmat logodna

Actorii din serialul Game of Thrones Kit Harington si Rose Leslie au anuntat in mod oficial ca urmeaza sa se casatoreasca si au ales o maniera inedita de a confirma zvonurile aparute in presa internationala. continuă pe Adevărul

Actorii Kit Harington si Rose Leslie, Jon Snow si Ygritte din Game of Thrones, se casatoresc

Actorii Kit Harington si Rose Leslie, care au format un cuplu in serialul Game of Thronesc, au anuntat ca se casatoresc, relateaza Reuters, citand ziarul The Times.

Actorii din serialul Game of Thrones Kit Harington si Rose Leslie s-au logodit

Actorii Kit Harington si Rose Leslie, care ii interpreteaza pe Jon Snow si Ygritte in serialul Game of Thrones s-au logodit dupa o relatie de cinci ani, potrivit unor surse apropiate celor doi.

Metoda inedita si eficienta prin care sunt reduse accidentele pe unul dintre cele mai lungi drumuri din lume

Pentru a evita accidentele rutiere provocate de oboseala acumulata in timpul unui drum lung, guvernul Australiei s-a gandit la o metoda inedita pentru a-i mentine pe soferi concentrati si, implicit, pentru a evita ca acestia sa adoarma la volan. Iar solutia este una care clar alunga plictiseala.

Curtea de Apel a suspendat ordinul prin care Mihaiela Iorga a fost revocata din functia de procuror

Curtea de Apel Bucuresti a decis miercuri suspendarea ordinului emis de procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, prin care Mihaiela Iorga fost revocata din functia de procuror al DNA, relateazaAgerpres. Decizia nu este definitiva.

VIDEO Victorie pentru drepturile femeilor din Araba Saudita: Regele a semnat un decret prin care le permite femeilor sa sofeze

Regele Arabiei Saudite a semnat un decret prin care le permite femeilor sa sofeze, decretul urmand sa fie implementat pana in iunie 2018, anunta AL ARABIYA TV, citata de Reuters. Grupul Women2drive a condus campaniea prin care se cere ca femeilor sa le fie permis sa sofeze in Arabia Saudita. Este singura tara araba din zona si singura din lume unde acest drept le este interzis femeilor. In toate celelalte tari arabe din Orientul Mijlociu, femeile pot conduce fara probleme. Citeste cum a inceput totul: Manal, sofatul si lupta pentru emancipare.

CCR a amanat decizia la sesizarile lui Dragnea si Tariceanu prin care cer ca sefa DNA sa fie obligata sa raspunda daca a fost acasa la Oprea

Curtea Constitutionala CCR) a amanat pentru 3 octombrie decizia in cazul sesizarilor formulate de presedintii celor doua camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, prin care cei doi cer ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, sa fie obligata sa raspunda la intrebarea daca a fost sau nu acasa la Gabriel Oprea in seara celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2009 si, de asemenea, ca Parchetul General sa transmita o copie a dosarului catre comisia parlamentara de ancheta privind scrutinul din urma cu opt ani, potrivit news. ro.

Curtea Constitutionala amana decizia in sesizarile lui Dragnea si Tariceanu prin care cer constatarea unui conflict intre Parlament si Parchetul General

Curtea Constitutionala a amanat pentru 3 octombrie o decizia in privinta sesizarilor formulate de presedintii celor doua camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, prin care cei doi Curtii sa constate existenta unui conflict intre Parlament si Parchetul General, anunta Digi 24.

CCR dezbate marti sesizarile lui Dragnea si Tariceanu prin care cer ca sefa DNA Laura Codruta Kovesi sa fie obligata sa raspunda daca a fost acasa la Gabriel Oprea

Curtea Constitutionala CCR) dezbate marti, de la ora 12:00 sesizarile formulate de presedintii celor doua camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, prin care se cere ca sefa DNA,.

CCR dezbate astazi sesizarile prin care se cere ca sefa DNA sa raspunda daca a fost sau nu acasa la Oprea

Curtea Constitutionala CCR) dezbate marti, de la ora 12:00 sesizarile formulate de presedintii celor doua camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, prin care cei doi cer ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, sa fie obligata sa raspunda la intrebarea daca a fost sau nu acasa la Gabriel Oprea in seara celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2009 si, de asemenea, ca Parchetul General sa transmita o copie a dosarului catre comisia parlamentara de ancheta privind scrutinul din urma cu opt ani, potrivit unei surse din presa.

CCR a amanat decizia prin care se cere ca sefa DNA sa raspunda daca a fost sau nu acasa la Oprea

ACTUALIZARE 15:31 Curtea Constitutionala CCR) a amanat pentru 3 octombrie decizia in cazul sesizarilor formulate de presedintii celor doua camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, prin care cei doi cer ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, sa fie obligata sa raspunda la intrebarea daca a fost sau nu acasa la Gabriel Oprea in seara celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2009 si, de asemenea, ca Parchetul General sa transmita o copie a dosarului catre comisia parlamentara de ancheta privind scrutinul din urma cu opt ani.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )