Libnet.ro
UNICEF

08:16

Miami 2015: Tecau si Mergea vor fi adversari pentru a patra oara

România Liberă România Liberă,
Miami 2015: Tecau si Mergea vor fi adversari pentru a patra oara

Turneul ATP Masters 1000 de la Miami are parte de un nou duel romanesc, in cadrul probei de dublu masculin, acolo unde Horia Tecau si Florin Mergea vor fi adversari pentru a patra oara in cariera lor, in circuitul ATP. continuă pe România Liberă

ATP Miami: Horia Tecau si Florin Mergea, adversari in turul intai

Horia Tecau si Florin Mergea vor fi adversari in primul tur al turneului ATP de la Miami face parte din categoria Masters). Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 5. 235 de dolari. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Miami 2015: Simona Halep, laudata de trei mari rivale. Toate se tem de ea!

Simona Halep va incepe turneul de la Miami 2015 ca lider al cursei spre Turneul Campioanelor. Romanca este vazuta drept una dintre marile favorite ale turneului chiar si de catre marile sale rivale, mai ales dupa succesul sau de la Indian Wells.

Miami 2015: Simona Halep, laudata de trei mari rivale. Toate se tem de ea

Simona Halep va incepe turneul de la Miami 2015 ca lider al cursei spre Turneul Campioanelor. Romanca este vazuta drept una dintre marile favorite ale turneului chiar si de catre marile sale rivale, mai ales dupa succesul sau de la Indian Wells.

Miami 2015 TOP: Cele mai bune sportive romance din istoria turneului. Halep doar pe locul 5

Miami 2015 este al doilea turneu major al anului, de categorie Premier Mandatory, care a strans totodata mai multe prezente romanesti la fileu, de-a lungul celor 30 de editii care au avut loc pana acum.

Programul romanilor la Miami 2015 Ziua 1: Niculescu debuteaza pe arena centrala

Capitala tenisului se muta, pentru urmatoarele doua saptamani, la Miami, acolo unde vor avea loc, in paralel, turneele WTA Premier Mandatory, respectiv ATP Masters 1000. Prima zi aduce doua romance la fileu.

Miami 2015 Ziua 2: Cirstea si Dulgheru, in primul tur. Programul romanilor

Ziua a doua a turneului de la Miami le va aduce la fileu pe Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru, care vor evolua in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory.

FOTO Miami 2015: Simona Halep si-a aflat posibilele adversare. Din nou Jankovic

Dupa castigarea Indian Wells, pentru Simona Halep, urmeaza turneul de la Miami, tot de categorie Premier Mandatory. Miami ar putea fi o noua borna in cariera deja impresionanta a celei mai bune romance din istoria tenisului.

Miami 2015: Niculescu si Williams, din nou adversare. Ce s-a schimbat dupa Indian Wells

Turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami are parte de reeditarea unuia dintre cele mai puternice meciuri de la Indian Wells. Liderul mondial Serena Williams nu a scapat de Monica Niculescu nici la Miami, cele doua urmand sa se confru .

Miami 2015: Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA si cap de serie numarul 2 in calificarile pentru turneul din categoria Premier Mandatory de la Miami, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, a acces, marti, pe tabloul principal al competitiei, informeaza Mediafax.

Miami 2015: Alexandra Dulgheru, in turul al doilea

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru a invins-o pe frantuzoaica Oceane Dodin cu 6-4, 4-6, 6-1, luni, in runda inaugurala a calificarilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Miami Florida), potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )