Libnet.ro
UNICEF

07:01

Micii Rusi din Ucraina cer sa le fie recunoscuta nationalitatea si sa aiba autonomie

Antena3 Antena3,
Micii Rusi din Ucraina cer sa le fie recunoscuta nationalitatea si sa aiba autonomie

Micii Rusi din Ucraina cer sa le fie recunscuta nationalitatea si sa aiba autonomie. Rutenii din regiunea Transcarpatia, in Ucraina vest) vor sa aiba un dialog cu Kievul Rutenii din regiunea. continuă pe Antena3

Republicile separatiste din Ucraina cer Frantei si Germaniei sa impuna sanctiuni impotriva Kievului

Liderii autoproclamatelor republici separatiste din estul Ucrainei, Donetk si Lugansk, au cerut astazi la unison Germaniei si Frantei sa exercite presiuni mai mari asupra autoritatilor de la Kiev pentru.

Vladimir Putin: Rusia era pregatita sa puna in alerta fortele nucleare in timpul crizei din Ucraina

Rusia a fost aproape de a-si pune in alerta fortele nucleare in timpul crizei din Ucraina, de anul trecut, cand presedintele Viktor Ianukovici a fost inlaturat de protestatarii proeuropeni. Declaratia a fost.

Situatia din Ucraina, mai buna decat inainte de Minsk

Situatia din Ucraina nu este ideala, insa este mai buna decat inainte de incheierea acordurilor de incetare a focului de la Minsk, au transmis, ieri, sefii diplomatiilor din tarile nordice si baltice, precum si din statele membre ale Grupului de la Visegrad Cehia, Polonia, Slovacia si Ungaria), scrie AFP, potrivit Agerpres.

Ucraina: Rutenii cer recunoasterea nationalitatii si acordarea autonomiei

Rutenii din regiunea Transcarpatia, in Ucraina vest), cer sa le fie recunoscuta nationalitatea si sa le fie acordat statutul de autonomie, printr-un dialog cu Kievul, a declarat, duminica, liderul rutean Piotr Ghetko pentru agentia rusa de stat Tass, conform Mediafax.

Intrarea cetatenilor rusi din regiunile de granita pe teritoriul ucrainean prin punctele locale de control, interzisa

Ucraina inchide punctele locale de control de la frontiera ucraineano-rusa pentru cetatenii rusi. incepand de luni, 16 martie, intrarea rezidentilor din regiunile de frontiera ale Federatiei ruse prin punctele.

Primaria din Tulcea a investit 500.000 de lei intr-un steag care se vede din Ucraina

Primarul din Tulcea si-a convins consilierii de opozitie sa aprobe investirea a 500. 000 de lei din vistierie pentru un drapel. Steagul va fi aborat pe un catarg de 40 de metri, va fi facut din metal, cu o fundatie de beton, luminat pe timp de noapte si va avea 120 de metri patrati. Mai mult, drapelul poate fi vazut din Ucraina, transmite Digi 24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )