Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin: Rusia era pregatita sa puna in alerta fortele nucleare in timpul crizei din Ucraina

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin: Rusia era pregatita sa puna in alerta fortele nucleare in timpul crizei din Ucraina

Rusia a fost aproape de a-si pune in alerta fortele nucleare in timpul crizei din Ucraina, de anul trecut, cand presedintele Viktor Ianukovici a fost inlaturat de protestatarii proeuropeni. Declaratia a fost. continuă pe Antena3

Vladimir Putin: Rusia era pregatita anul trecut sa ridice nivelul alertei nucleare pentru Crimeea

Rusia era pregatita sa-si puna armamentul nuclear in alerta in timpul tensiunilor de anul trecut din Peninsula ucraineana Crimeea, in contextul indepartarii de la putere a fostului presedinte prorus Viktor Ianukovici, a declarat Vladimir Putin intr-un documentar difuzat duminica de televiziunea rusa de stat.

Vladimir Putin recunoaste ca a luat in calcul atacul nuclear pentru recucerirea Crimeei

Intr-un documentar realizat de televiziunea publica din Rusia, presedintele Vladimir Putin arata cat de aproape a fost lumea de un Al Treilea Razboi Mondial. Liderul de la Kremlin recunoaste ca a luat in calcul ofensiva nucleara anul trecut pe vremea aceasta, inainte de anexarea Peninsulei Crimeea.

Vladimir Putin: Am transformat Crimeea intr-o fortareata

Militarii rusi au transformat Crimeea intr-o fortareata, aparata atat dinspre uscat, cat si dinspre mare, a declarat presedintele rus Vladimir Putin inaintea difuzarii, ieri seara, a filmului documentar Crimeea. Drumul spre casa la televiziunea publica din Rusia, cu ocazia implinirii unui an de la anexarea peninsulei ucrainene Crimeea, transmite Unian, citand publicatia electronica Gazeta. ru.

Motivul disparitiei liderului de la Kremlin: Vladimir Putin si-ar fi insotit iubita in Elvetia, unde aceasta urmeaza sa nasca

Presa din Elvetia pune misterioasa disparitie din ultimele zile a presedintelui rus Vladimir Putin pe seama faptului ca acesta s-ar afla in Elvetia, pentru a asista la nasterea copilului sau si al fostei gimnaste Alina Kabaeva, despre care presa rusa a tot scris ca ar fi iubita liderului de la Kremlin de mai multi ani.

Vladimir Putin, primele declaratii despre absenta sa indelungata: Viata ar fi plictisitoare fara barfe

Vladimir Putin a dat primele declaratii despre absenta sa de aproape doua saptamani din viata publica. Despre speculatiile generate de absenta sa, liderul de la Kremlin a spus ca viata ar fi plictisitoare.

Vladimir Putin: Viata ar fi plictisitoare fara barfe

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat luni ca viata ar fi plictisitoare fara barfe, referindu-se la speculatiile generate de absenta sa de aproape doua saptamani din viata publica, luate in deradere de purtatorul sau de cuvant,.

Vladimir Putin a reaparut in public, dupa 10 zile de absenta

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a aparut luni in public dupa o absenta de zece zile care a alimentat numeroase zvonuri si speculatii, relateaza AFP. Putin rus ar fi declarat ca viata ar fi plicticoasa fara barfe.

Vladimir Putin TRAIESTE! Viata ar fi plictisitoare fara zvonuri (VIDEO)

Viata ar fi plictisitoare fara existenta zvonurilor si a barfelor, a spus presedintele Rusiei, Vladimir Putin, dupa o intalnire pe care a avut-o astazi la St. Petersburg cu omologul sau kirghiz, Almazbek.

Vladimir Putin: Am transformat Crimeea intr-o fortareata

Rusii au transformat Crimeea intr-o fortareata, aparata atat dinspre uscat, cat si dinspre mare, a declarat presedintele Vladimir Putin, la un an de la anexarea peninsulei ucrainene. Potrivit Gazeta. ru,.

Vladimir Putin: Am transformat Crimeea intr-o fortareata

Militarii rusi au transformat Crimeea intr-o fortareata, aparata atat dinspre uscat, cat si dinspre mare, a declarat presedintele rus Vladimir Putin inaintea difuzarii filmului documentar Crimeea. Drumul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )