Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un microbuz s-a rasturnat in judetul Braila din cauza poleiului: Cinci pasageri au ajuns la spital

Hotnews Hotnews,
 Un microbuz s-a rasturnat in judetul Braila din cauza poleiului: Cinci pasageri au ajuns la spital

Un microbuz in care se aflau opt persoane s-a rasturnat, sambata seara, din cauza poleiului, pe DJ 212, in apropiere de localitatea braileana Spiru Haret, accident in urma caruia cinci pasageri au ajuns la spital, doi raniti grav, potrivit informatiilor furnizate de IPJ Braila, citate de Agerpres. continuă pe Hotnews

Ceata densa face victime pe sosele: Un microbuz s-a rasturnat in judetul Arges. Cinci persoane au fost ranite

Haos in trafic din cauza cetii dense. Un microbuz in care se aflau cinci persoane s-a rasturnat in judetul Arges. in urma accidentului, toti cei aflati in masina au fost raniti si.

RUJEOLA a mai facut o victima: Numarul copiilor care au murit din cauza bolii a ajuns la 15

Rujeola a mai facut o victima. Astfel ca numarul deceselor in randul copiilor din cauza rujeolei a ajuns la 15, informeaza B1 TV. De altfel, cazurile de imbolnavire cu rujeola s-au.

Raport: Dosarele de pe rolul CEDO, mai multe in 2016 din cauza plangerilor contra Romaniei, Ungariei si Turciei

Numarul dosarelor aflate pe rolul Curtii Europene a Drepturilor Omului a crescut considerabil in 2016 din cauza plangerilor formulate impotriva Ungariei, Turciei si. Romaniei! Informatia a.

12 oameni au murit pana acum in Romania din cauza gripei

Trei persoane au murit din cauza gripei in perioada 16 - 22 ianuarie 2017, numarul total al deceselor din Romania ajungand la 12, a anuntat, joi, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Saptamana trecuta au mai murit trei persoane din cauza gripei - Institutul de Sanatate Publica

Trei persoane au murit din cauza gripei in perioada 16 - 22 ianuarie, informeaza Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, citat de Agerpres.

Romania nu are stocuri suficiente de carbune. Sistemul energetic a fost pe punctul sa intre in avarie din cauza viscolului

Sistemul energetic al Romaniei a fost pe punctul sa intre in avarie din cauza viscolului intrucat nu exista stocuri suficiente de carbune, a declarat, joi, presedintele Comisiei pentru industrii si servicii din Camera Deputatilor, Iulian Iancu.

Raed Arafat precizeaza ca o statie de metrou din Bucuresti a fost aproape de a fi inchisa din cauza problemelor privind evacuarile de urgenta

Seful de la Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat in cadrul unei emisiuni tv de la Digi24 ca o statie de metrou din Bucuresti a fost la un pas de a fi inchisa din cauza problemelor grave privind evacuarea de urgenta.

Un tanar de doar 17 ani s-a sinucis in baia spitalului din Vaslui. Tanarul era internat acolo din cauza unei otite

Un tanar internat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui s-a sinucis prin spanzurare in toaleta din salon. Pacientul avea 17 ani, el fiind internat de o saptamana din cauza unei otite, la sectia ORL. Cei care l-au gasit pe baiat au anuntat imediat cadrele medicale, dar acestea nu au mai avut cum sa-l salveze.

in Romania sunt confirmate 15 decese din cauza rujeolei. Ultima victima este un copil de un si jumatate

Rujeola a fost confirmata in cazul decesului unui copil de un an si sase luni care fusese internat la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, a anuntat, vineri, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Infernul trait de evreii adusi in Baragan cu trenul mortii, in timpul masacrului din 1941: Din cauza caldurii, au innebunit si au pierit

Pe data de 27 ianuarie este Ziua Internationala de Comemorare a Victimelor Holocaustului. Adevarul va spune povestea evreilor dusi cu trenul mortii din Iasi in Baragan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )