Libnet.ro
UNICEF

13:00

Micromax Canvas Sliver 5 este cel mai subtire smartphone din lume

Playtech Playtech,
Micromax Canvas Sliver 5 este cel mai subtire smartphone din lume

Fara prea multe surle si trambite, indienii de la Micromax au anuntat cel mai subtire smartphone din lume, noul Canvas Sliver 5. Daca ati pus mana pe vreo unul dintre pretendentii la cel mai subtire smartphone din lume, indiferent daca este vorba de Elife 5. 1, de Oppo R5 sau Vivo X5 Max, ati fost in [] Micromax Canvas Sliver 5 este cel mai subtire smartphone din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Noul Razer Mamba este cel mai avansat mouse de gaming din lume

Cei care sunt foarte seriosi in ceea ce priveste placuta activitate de gaming pot incepe sa stranga bani pentru cel mai avansat mouse, noul Razer Mamba. Nu este sub nici o forma un mouse de gaming complet nou in ceea ce priveste designul. Din acest motiv s-ar putea sa vi se pare foarte cunoscut cand [] Noul Razer Mamba este cel mai avansat mouse de gaming din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Giada i58B ar putea fi cel mai mic miniPC cu Core i5

Daca erati de mult timp in cautarea unui computer ultra compact cu o configuratie decenta, noul barebone Giada i58B, s-ar putea incadra de minune. Arunci o privire peste oferta de miniPC-uri din piata si este mai evident ca niciodata ca singurul segment de sisteme desktop ce continua sa se comercializeze intr-un ritm decent este acesta. [] Giada i58B ar putea fi cel mai mic miniPC cu Core i5 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

George Popescu a castigat competitia Cel mai bun hairstylist din Romania! Coafura Fantezie ce a castigat Marele Premiu!

Cel mai bun hairstylist din Romania, reprezentantul noii generatii de specialisti, a fost desemnat aseara, in cadrul finalei prezentate de Iuliana Tudor, un proiect initiat de hairstylistul Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie este George Popescu. El a primit premiul de 3000 de euro, oferit de Top Line, si a fost aplaudat de peste 300 de invitati, printre care si multe vedete din showbiz.

George Popescu a castigat competitia Cel mai bun hairstylist din Romania! Coafura Fantezie ce a castigat Marele Premiu!

Cel mai bun hairstylist din Romania, reprezentantul noii generatii de specialisti, a fost desemnat aseara in cadrul finalei prezentata de Iuliana Tudor, un proiect initiat de hairstylistul Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie este George Popescu. El a primit premiul de 3000 de euro oferit de Top Line si a fost aplaudat de peste 300 de invitati, printre care si multe vedete din showbiz.

Cel mai bogat deputat din Baragan critica Legea pensiilor speciale. Vasile Iliuta:Se vor odihni lejer cu aceasta indemnizatie

Cel mai bogat parlamentar calarasean a criticat in termeni duri Legea Pensiilor initiata de PSD. Deputatul Vasile IliutaPNL) nu este de acord cu indemnizatiile pe care si le-au votat colegii sai. Iliuta, om de afaceri de success din Baragan arata cu degetul si spune ca aceasta lege are si substraturi.

Cel mai rapid tren din lume va fi testat in curand: de ce viteze va fi capabil Hyperloop

Space X, companie fondata de Elon Musk, va testa in viitorul apropiat cunoscutul trenHyperloop, capabil de viteze incredibile. Hyperloop este unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale lui Elon Musk. O calitate a Hyperloop care a cucerit oamenii a fost ca poate ajunge de la Los Angeles la San Francisco in jumatate de ora ceea ce [] Cel mai rapid tren din lume va fi testat in curand: de ce viteze va fi capabil Hyperloop Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romania si-a gasit cel mai bun hairstylist din noua generatie

Romania si-a cautat cel mai bun hairstylist din noua generatie, in cadrul finalei prezentata de Iuliana Tudor, un proiect initiat de Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie.

Cum s-au coafat vedetele pentru finala Cel mai bun hairstylist din Romania

O multime de vedete au fost prezente, intr-una din serile trecute, la finala concursului Cel mai bun hairstylist din Romania. Si pentru ca a fost vorba despre o seara dedicata creativitatii in materie de hairstyling, tunsorilor/coafurilor spectaculoase si culorilor in trend, va aratam astazi cum si-au aranjat vedetele parul cu ocazia exclusivistului eveniment.

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, model pentru celebrul stilist Franck Perez, la finala Cel mai bun Hairstylist din Romania!

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu a urcat ieri seara pe scena, in cadul finalei concursului Cel mai bun hairstylist din Romania, in calitate de model al celebrului stilist international Franck Perez, invitat special la prestigiosul eveniment.

Brunete sexy care au facut furori la finala Cel mai bun hairstylist din Romania

Mirela Popa, Adelina Pestritu, Anca Lungu si Albertina Ionescu sunt doar cateva dintre brunetele sexy care au facut furori, seara trecuta, la finala concursului Cel mai bun hairstylist din Romania! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )