Libnet.ro
UNICEF

19:45

Giada i58B ar putea fi cel mai mic miniPC cu Core i5

Playtech Playtech,
Giada i58B ar putea fi cel mai mic miniPC cu Core i5

Daca erati de mult timp in cautarea unui computer ultra compact cu o configuratie decenta, noul barebone Giada i58B, s-ar putea incadra de minune. Arunci o privire peste oferta de miniPC-uri din piata si este mai evident ca niciodata ca singurul segment de sisteme desktop ce continua sa se comercializeze intr-un ritm decent este acesta. [] Giada i58B ar putea fi cel mai mic miniPC cu Core i5 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cel mai mare parc natural din estul Europei trebuie reabilitat in trei luni. in caz contrar, primaria ar putea pierde finantarea

Cel mai mare parc natural din estul Europei va intra intr-un proces de modernizare dupa 100 de ani de inagurarea sa. Vor fi refacute aleile, cascadele, iluminatul public, dar va fi montat si un sistem video cu dispecerat, iar astfel toata activitatea din parcul Nicolae Romanescu va fi monitorizata.

Noul Razer Mamba este cel mai avansat mouse de gaming din lume

Cei care sunt foarte seriosi in ceea ce priveste placuta activitate de gaming pot incepe sa stranga bani pentru cel mai avansat mouse, noul Razer Mamba. Nu este sub nici o forma un mouse de gaming complet nou in ceea ce priveste designul. Din acest motiv s-ar putea sa vi se pare foarte cunoscut cand [] Noul Razer Mamba este cel mai avansat mouse de gaming din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai bine platit angajat din Romania castiga 147.000 de euro pe luna si lucreaza in domeniul imobiliar

Cel mai bine platit angajat roman castiga pe luna 147. 000 de euro 1,76 milioane de euro pe an) si lucreaza in domeniul imobiliar. Potrivit estnews. ro, acesta si-ar putea achizitiona cu leafa de pe o luna.

Micromax Canvas Sliver 5 este cel mai subtire smartphone din lume

Fara prea multe surle si trambite, indienii de la Micromax au anuntat cel mai subtire smartphone din lume, noul Canvas Sliver 5. Daca ati pus mana pe vreo unul dintre pretendentii la cel mai subtire smartphone din lume, indiferent daca este vorba de Elife 5. 1, de Oppo R5 sau Vivo X5 Max, ati fost in [] Micromax Canvas Sliver 5 este cel mai subtire smartphone din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romania si-a gasit cel mai bun hairstylist din noua generatie

Romania si-a cautat cel mai bun hairstylist din noua generatie, in cadrul finalei prezentata de Iuliana Tudor, un proiect initiat de Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie.

George Popescu a castigat competitia Cel mai bun hairstylist din Romania! Coafura Fantezie ce a castigat Marele Premiu!

Cel mai bun hairstylist din Romania, reprezentantul noii generatii de specialisti, a fost desemnat aseara, in cadrul finalei prezentate de Iuliana Tudor, un proiect initiat de hairstylistul Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie este George Popescu. El a primit premiul de 3000 de euro, oferit de Top Line, si a fost aplaudat de peste 300 de invitati, printre care si multe vedete din showbiz.

George Popescu a castigat competitia Cel mai bun hairstylist din Romania! Coafura Fantezie ce a castigat Marele Premiu!

Cel mai bun hairstylist din Romania, reprezentantul noii generatii de specialisti, a fost desemnat aseara in cadrul finalei prezentata de Iuliana Tudor, un proiect initiat de hairstylistul Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie este George Popescu. El a primit premiul de 3000 de euro oferit de Top Line si a fost aplaudat de peste 300 de invitati, printre care si multe vedete din showbiz.

Cum s-au coafat vedetele pentru finala Cel mai bun hairstylist din Romania

O multime de vedete au fost prezente, intr-una din serile trecute, la finala concursului Cel mai bun hairstylist din Romania. Si pentru ca a fost vorba despre o seara dedicata creativitatii in materie de hairstyling, tunsorilor/coafurilor spectaculoase si culorilor in trend, va aratam astazi cum si-au aranjat vedetele parul cu ocazia exclusivistului eveniment.

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, model pentru celebrul stilist Franck Perez, la finala Cel mai bun Hairstylist din Romania!

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu a urcat ieri seara pe scena, in cadul finalei concursului Cel mai bun hairstylist din Romania, in calitate de model al celebrului stilist international Franck Perez, invitat special la prestigiosul eveniment.

Brunete sexy care au facut furori la finala Cel mai bun hairstylist din Romania

Mirela Popa, Adelina Pestritu, Anca Lungu si Albertina Ionescu sunt doar cateva dintre brunetele sexy care au facut furori, seara trecuta, la finala concursului Cel mai bun hairstylist din Romania! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )