Libnet.ro
UNICEF

20:30

Microsoft se razgandeste din nou in legatura cu versiunea gratuita a Windows 10

Playtech Playtech,
Microsoft se razgandeste din nou in legatura cu versiunea gratuita a Windows 10

Vineri, Microsoft a descris conditiile care trebuie indeplinite pentru a beneficia de Windows 10 gratuit. Din nou, invatam ca daca ceva suna prea bine ca sa fie adevarat, probabil nu este. Cei de la Microsoft au publicat vineri o serie de reguli de care trebuie sa tii cont pentru a aveaWindows 10gratuit. Mai exact, acestia [] Microsoft se razgandeste din nou in legatura cu versiunea gratuita a Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Numarul contractelor futures a scazut din nou la finalul saptamanii

Primele trei sedintei ale saptamanii trecute au dat senzatia ca lichiditatea derivatelor poate creste, participantii implicandu-se mai mult pe piata. A fost insa doar un foc de paie, intrucat ultimele doua sesiuni au dus din nou volumul sub media lunii, si asa una destul de mica n. r. - sub 70 contracte/zi). De altfel, sedinta de vineri 19 iunie a fost si cea mai slaba din intervalul 15-19 iunie, cu un total de numai 35 de contracte cu o valoare usor peste 500. 000 lei.

Romanii, din nou in atentia Daily Mail: I-au dat la o parte pe artistii britanici de pe strada si au pus stapanire pe centrul Londrei, unde se constumeaza in statui miscatoare

Imigrantii romani sunt din nou blamati de presa britanica. Tabloidul Daily Mail scrie ca cei veniti veniti din Romania i-au dat la o parte pe artistii britanici de pe strada si au pus stapanire pe centrul.

Grecii, din nou in strada pentru a sustine ramanerea in zona euro

Grecii au iesit din nou in strada, joi seara, pentru a manifesta sub sloganul Ramanem in Europa, dupa o demonstratie impotriva masurilor de austeritate organizata miercuri, relateaza Euronews, in pagina electronica.

Oficial: Nokia se apuca din nou de productia de telefoane

Daca afirmatiile CEO-ului Nokia se confirma, compania finlandeza ar trebui sa aiba puterea financiara sa reintre in productia de smartphone-uri in 2016. Dupa un set de vesti proaste asociate viitorului companiei finlandeze, se pare ca rasare soarele si pe strada celor de la Nokia. Nu de alta, dar s-ar putea sa fie doar o chestiune [] Oficial: Nokia se apuca din nou de productia de telefoane Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )