Libnet.ro
UNICEF

01:05

Miercuri, in Romania libera print: De ce nu poate Liviu Dragnea sa fie premier in Romania rosie

România Liberă România Liberă,
Miercuri, in Romania libera print: De ce nu poate Liviu Dragnea sa fie premier in Romania rosie

O lege din 2001 prevede ca un condamnat nu poate fi membru al Guvernul. Liderul PSD are o condamnare definitiva pentru frauda la referendum, dar si un dosar penal in curs de judecare. Mai mult, trecutul lui Liviu Dragnea este marcat de o alta plangere penala clasata dubios, o avere controversata si o firma bransata la bani publici. continuă pe România Liberă

Evaluam daca vom sesiza CCR in privinta legii care ii interzice lui Liviu Dragnea sa fie premier

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a afirmat astazi ca cetatenii au trimis solicitari pentru sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la Legea 90/2001 care ii interzice liderului PSD, Liviu Dragnea, sa fie premier, motiv pentru care institutia pe care o conduce face o prima evaluare pentru a vedea daca exista motive sa se sesizeze din oficiu in acest caz.

PSD are un PLAN: Cum poate ajunge Liviu Dragnea PREMIER?!

Desi legea interzice ca o persoana condamnata sa faca parte din Guvern, iata ca PSD va merge la consultarile de la Cotroceni cu o propunere de premier care nu se negociaza: Liviu Dragnea. in timp.

Liviu Dragnea spune ca PSD si ALDE vor avea un candidat unic pentru functia de premier. Nu exista o lista scurta de candidati

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca marti sau miercuri va avea o discutie cu reprezentantii ALDE despre alianta de guvernare, dupa care cele doua partide, PSD si ALDE, vor prezenta o singura propunere de premier.

PSD refuza invitatia presedintelui de a participa, la consultari, la Cotroceni. Liviu Dragnea a anuntat si ce a discutat cu Dacian Ciolos la telefon: L-am rugat sa amane reducerea TVA si eliminarea accizei suplimentare pe carburanti

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca social-democratii nu vor participa, miercuri, la consultarile de la Cotroceni, in prezenta presedintelui Ksaus Iohannis. Anterior, Dragnea a declarat ca a discutat cu Dacian Ciolos si Guvernul va amana o serie de masuri fiscale.

Gabriela Firea: Liviu Dragnea este cel mai indreptatit sa fie prim-ministru

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni dimineata pe contul ei oficial de Facebook ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar fi cel mai indreptatit pentru a ocupa functia de prim-ministru al tarii, in urma victoriei clare a social-democratilor in alegerile parlamentare de duminica.

Au fost anulate sute de voturi trimise prin corespondenta de romanii din disapora. Presedintele Sectiei de Vot confirma oficial informatiile Romania libera. Rezultatul votului poate fi determinat de situatia aceasta

Peste 10 la suta din voturile prin corespondenta sunt anulate din cauza unei neintelegeri privind plicurile in care acestea au fost trimise. Sursele Romania libera au informat ca din cele 4. 500 de voturi trimise, sunt anulate deja 480.

Liviu Dragnea, despre discutia cu Dacian Ciolos: A aratat ca este interesat ca Romania sa nu intre intr-un derapaj economic anul viitor (VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat marti ca a avut o dicutie cu premierul Dacian Ciolos, precizand ca apreciaza faptul ca seful guvernului este interesat ca Romania sa nu intre intr-un.

Din judetul care a votat in proportie de 67% pentru PSD: Nu acceptam o alta varianta pentru postul de prim-ministru decat Liviu Dragnea

Membrii de partid PSD nu vad alta varianta pentru postul de prim-ministru decat Liviu Dragnea, a declarat astazi liderul PSD Olt si vicepresedinte la nivel national, Paul Stanescu. Despre Victor Ponta: A fost!.

Liviu Dragnea: PSD accepta reducerea TVA la 18 la suta, dar abia in anul 2018

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca a vorbit la telefon cu premierul Dacian Ciolos pentru a-i cere sa amane mai multe masuri de relaxare financiara care, potrivit actualului Cod Fiscal, ar trebui sa intre in vigoare la 1 ianuarie 2017.

Guvernul amana cu un an taierea taxelor. Liviu Dragnea: L-am sunat pe Dacian Ciolos si i-am solicitat sa analizeze posibilitatea prorogarii pentru un an a unor prevederi din Codul Fiscal

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a acordat, pentr stiripesurse. ro. , un interviu in care sustine ca a discutat la telefon cu premierul in exercitiu, Dacian Ciolos, cu care a convenit o tranzitie normala intre actualul si viitorul guvern.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )