Libnet.ro
UNICEF

08:30

Gabriela Firea: Liviu Dragnea este cel mai indreptatit sa fie prim-ministru

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea: Liviu Dragnea este cel mai indreptatit sa fie prim-ministru

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni dimineata pe contul ei oficial de Facebook ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar fi cel mai indreptatit pentru a ocupa functia de prim-ministru al tarii, in urma victoriei clare a social-democratilor in alegerile parlamentare de duminica. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea clarifica: Personalitatea politica cea mai indreptatita sa fie premier al Romaniei este Liviu Dragnea

Dupa incheierea voturilor parlamentare, Gabriela Firea a declarat intr-un mesaj pe Facebookca este de parere ca personalitatea politica cea mai indreptatita sa fie prim ministru al.

Game of Thrones nu mai este cel mai piratat serial din istorie

Lupta pentru titlul de cel mai piratat serial din istorie nu este neaparat un motiv de mandrie pentru producatori, dar oricum nu trebuie neglijata. Se fac deja cativa ani de cand cel mai piratat serial din istorie a fost considerat Game of Thrones. Creatia celor de la HBO inspirata din cartile lui George R. Martin [].

Ponta: Cel care isi asuma responsabilitatea de prim-ministru trebuie sa aiba si puterea politica de a fi lider al partidului. Asa este cel mai bine pentru Romania

Victor Ponta a declarat ca, potrivit Constitutiei, PSD poate fi chemat singur la consultari, daca are majoritate absoluta si si-a exprimat speranta ca presedintele Klaus Iohannis va respecta Legea.

Instanta suprema a decis sa inceapa judecata in dosarul liderului PSD, Liviu Dragnea

Judecatorii de la ICCJ au decis ca instanta a fost sesizata in mod legal de procurori in dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu si la fals intelectual, cauza in care este cercetat alaturi de fosta sa sotie, dispunand inceperea procesului.

Curtea suprema a decis sa inceapa judecata in dosarul lui Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca instanta a fost sesizata in mod legal de procurori in dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de de coruptie, alaturi de fosta lui sotie si de angajati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, dispunand inceperea procesului. Hotararea este definitiva.

Procesul lui Liviu Dragnea poate incepe: Judecatorii au respins toate cererile depuse de inculpati

Dezbaterile pe fond in dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de coruptie, alaturi de fosta lui sotie si de angajati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman,.

Virgin la 120 de ani: Controlul asupra nevoilor tale este cea mai mare realizare in viata

Swami Sivananda are 120 de ani, potrivit datelor din actul de identitate si a recunoscut ca fiind calugar, duce o viata echilibrata. El doreste sa aplice la Cartea Recordurilor pentru a afla daca este cel mai.

Gabriela Firea: Succes, Domnule Presedinte Liviu Dragnea! Sigur veti conduce un guvern eficient, atent la nevoile romanilor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca romanii i-au oferit votul de incredere lui Liviu Dragnea premier si PSD partidul invingator si cu aceasta formula trebuie sa mearga social-democratii la consultarile de la Palatul Cotroceni.

INTERVIU BIOGRAFIC Liviu Dragnea, presedintele PSD:in Armata, mi-au ras mustata. Am fost cel mai suparat om

Liviu Dragnea 54 de ani) nu a fost intotdeauna membru PSD si lider de partid. A fost soldat rebel, student la Transporturi, om de afaceri si coleg de partid cu Petre Roman si Traian Basescu.

Gabriela Firea: Am votat pentru un Parlament eficient, pentru un guvern caruia sa ii pese de romani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a votat, la Colegiul Tudor Vianu din Bucuresti, ea declarand la iesirea din sectie ca a votat cu foarte mare incredere pentru un Parlament eficient si pentru un guvern caruia sa ii pese de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )