Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mihai Bendeac are cele mai bizare superstitii! Dusul il fac intr-un anume fel

Antena3 Antena3,
Mihai Bendeac are cele mai bizare superstitii! Dusul il fac intr-un anume fel

Mihai Bendeac a dezvaluit intr-un interviu acordat Antena 3 ca are foarte multe superstitii inainte de un spectacol. continuă pe Antena3

Leguma minune care are cele mai multe vitamine. Este mai buna pentru sanatate decat toate fructele

Exista legume despre care, pe nedrept, se vorbeste prea putin. Vitamina C este extrem de importanta pentru organismul nostru. De precizat este ca organismul nu o produce singur, ci ea trebuie luata din alimentatie. Ea este extrem de benefica pentru intarirea sistemului imunitar, a structurii osoase si ajuta la absorbtia fierului, dar da si un .

Ce a patit Mihai Bendeac dupa ce a fost infectat cu COVID-19

Interviu exclusiv cu Mihai Bendeac, prima vedeta care a anuntat public ca s-a infectat cu virusul SARS-COV-2 la o inmormantare.

Cele mai folosite cuvinte din limba romana. Pariu ca nu stii care sunt?

Indiferent de vocabularul sau, exista cuvinte pe care orice roman le foloseste. De mentionat este ca cele mai utilizate cuvinte din limba romana sunt prepozitiile pe, de sau la, conjunctiile coordonatoare ca si, sau, ori verbele auxiliare a avea si a fi. Asta spun specialistii. Cele mai folosite cuvinte din limba romana De altfel, nu .

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in continuare in Bucuresti Situatia in judete

Cele mai multe cazuri de COVID-19 au fost raportate in continuare in Capitala, in ultimele 24 de ore. Iasi si Cluj se mentin intre judetele cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Cele mai bune fotografii de nunta din lume

Va prezentam astazi 20 dintre cele mai frumoase fotografii de nunta, imagini surprinse de fotografi celebri care le-au fost alaturi in cea mai fericita zi din viata pana si marilor vedete de la Hollywood! .

Orban: Cele mai mari proiecte de investitii pe urmatorii 10 ani se vor face in Moldova

Cele mai mari proiecte de investitii pe urmatorii 10 ani se vor face in Moldova, a declarat, duminic.

Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de infectii cu COVID-19 si cazurile totale pe categorii de varsta

Capitala, Brasov, Dolj, Iasi si Timis sunt judetele in care au fost depistate cele mai multe cazuri noi de Covid-19, la polul opus situandu-se Botosani cu doar un caz nou) Hunedoara 3 noi cazuri depistate) si Teleorman 5 persoane nou infectate. Ca numar total de cazuri, Capitala e urmata de Suceava, Brasov si Arges. Vezi in text situatia, judet cu judet dar si un grafic cu numarul cazurilor totale pe categorii de varsta.

Bucuresti si Maramures, cele mai multe noi cazuri confirmate sambata. Capitala se afla pe primul loc si la numarul total de persoane infectate, urmata de Suceava. Situatia pe judete

Bucuresti, Maramures, Timis si Bacaul sunt judetele cu cele mai multe cazuril noi de infestare cu COVID-19 raportate sambata, Capitala inregistrand 220 de noi cazuri, in vreme ce in Maramures au fost 71 de noi infectati, in Timis 61 de cazuri iar la Bacau 59. La polul opus se afla Bistrita-Nasaud, Mehedinti, Mures si Harghita, cu mai putin de 10 noi cazuri confirmate sambata.

Mare grija ce cumparati! Acestea sunt cele mai injectate alimente - Se gasesc chiar si la piata

Aveti mare grija de unde va faceti piata! Fructele si legumele injectate ne altereaza sanatatea si duc chiar si la cancer. Nutritionist Luiza Pirvu a explicat la Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea care sunt cele mai tratate alimente cu pesticide.

Cele mai gustoase briose cu migdale si cocos. Cat de simpla e reteta

Daca nu stiti ce dulce sa preparati in acest weekend, va propunem o reteta foarte usoara de briose cu migdale si nuca de cocos. Gustul este senzational, iar invitatii vostri vor fi extrem de placut surprinsi. Iata reteta. Ingrediente briose cu migdale, cocos si ricotta 2 linguri ricotta bio 2 oua 14 cana faina de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )