Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mihai Bobonete, asa cum nu l-ai mai vazut. Ce le-a aratat actorul fanilor

B1 B1,
Mihai Bobonete, asa cum nu l-ai mai vazut. Ce le-a aratat actorul fanilor

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai iubiti actori. Rolul sau din Las Fierbinti i-a adus faima, iar modul sau de a fi l-a propulsat in randul celor mai apreciati artisti romani. Acesta. continuă pe B1

Cum arata in copilarie Mihai Bobonete din Las Fierbinti - FOTO

Mihai Bobonete, unul dintre actorii principali ai serialului de comedie Las Fierbinti s-a cununat religios in urma cu o luna. le-a facut o supriza fanilor sai de pe internet si a dat publicitatii o.

Consultant fiscal din Big4: Pana acum 6 luni aveam un dialog cu Guvernul- ne mai intelegeam, ne mai certam, dar exista un dialog! Dar ceea ce se petrece de 6 luni incoace nu am mai vazut in ultimii 10 ani!

Daca vrem sa reducem evaziunea, ea trebuie combatuta, nu inventate taxe noi. Pana acum 6 luni discutam cu Guvernul- ne mai intelegeam, ne mai certam, dar exista un dialog. Dar ceea ce se intampla de 6 luni nu am mai vazut de 10 ani! Momentan, acest dialog nu exista si nu pot spune ca avem vreun cuvant de spus inafara de a ne adresa media si a explica. Noi citim din presa ceea ce urmeaza sa se intample . Important e sa gasim deschidere si sa fim ascultati inainte sa vina si sa arunce in piata asemenea idei taxa de solidaritate, impunerea firmelor pe cifra de afaceri etc-n. red), a spus joi Alex Milcev, partener si liderul departamentului de asistenta fiscala si juridica in cadrul EY Romania.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )