Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Gadea: Cei care cer demisia lui Victor Ponta sa ceara si demisia lui Christine Lagarde, de la FMI

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea: Cei care cer demisia lui Victor Ponta sa ceara si demisia lui Christine Lagarde, de la FMI

Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea, a adus in discutie, luni seara, o idee care a scapat majoritatii, cand vine vorba de cazul Ponta. Cei care cer demisia lui VP acum ar trebui sa. continuă pe Antena3

Ioan Mircea Pascu: Organizarea demonstratiilor care cer demisia premierului dovedeste indirect absenta altor mijloace de a-l elimina din joc

Europarlamentarul Ioan Mircea Pascu a scris despre miscarile care au loc in Capitala ca reprezinta demonstratii care au fost organizate ca forma de presiune pentru a-l face pe Victor Ponta sa cedeze. Or.

Mihai Voicu: Cer demisia imediata a premierului Victor Ponta pentru a evita intrarea tarii intr-o criza politica profunda

Mihai Voicu, vicepresedintele PNL, ii cere lui Victor Ponta demisia imediata din functia de prim-ministru pentru a evita intarea tarii intr-o criza politica profunda, informeaza Agerpres. Dupa ce.

Alina Gorghiu, dupa ce deputatii au decis ca premierul nu poate fi urmarit penal: ii cer inca o data demisia lui Victor Ponta (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut din nou demisia premierului Victor Ponta, dupa ce deputatii au decis marti, prin vot ca sfeul Guvernului nu poate fi urmarit penal pentru conflict de interese. Am.

Parlamentarii stabilesc, luni, calendarul motiunii de cenzura a PNL. Liberalii cer demisia lui Ponta

Birourile reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului stabilesc, luni, calendarul motiunii de cenzura depuse, vineri, de liberali, prin care se cere demisia lui Victor Ponta.

Mihai Gadea: Antena 3, lider de audienta in timpul celui mai crunt razboi politic

Mihai Gadea a prezentat in cifre, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, interesul telespectatorilor vizavi de criza politica traversata in aceste zile de Romania, aratand ca Antena 3 a fost postul de.

Alina Gorghiu: Eu ii cer demisia lui Cazanciuc pentru ca este inadmisibil ca un ministru al Justitiei sa ameninte opozitia pentru ca isi exprima opinia (VIDEO)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, i-a cerut demisia ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, pentru amenintarile pe care acestea le-a facut catre liberali. Eu ii cer demisia lui Cazanciuc pentru ca este.

Numarul creditorilor care cer insolventa Complexului Energetic Hunedoara a crescut la opt

Insolventa Complexului Energetic Hundoara pare inevitabila mai ales ca nu este saptamana in care sa nu mai apara cate un furnizor care sa ceara in instanta demararea acestui proces. La sfarsitul saptamanii trecute, pe lista creditorilor care cer insolventa companiei a mai aparut o firma, URESERV SA. Astfel, numarul creditorilor care sunt parti intr-un dosar de insolventa aflat pe rolul Sectiei II-Civila de la Tribunalul Hunedoara a crescut la opt. Procesul va avea loc pe 18 iunie 2015. Dosarul a fost inregistrat initial de firma Romlink Invest SRL pe 8 aprilie 2015, dupa care s-au inscris, rand pe rand, Instal Comimpex 2006 SRL, Arteca Jilava SA, Bostina Asociatii, Delta Plus Trading SRL, Meridian Electro Construct SRL, Brenntag SRL si Ureserv SA.

Klaus Iohannis, mesaj extrem de dur: Votul din Parlament - o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor. Solutia pentru iesirea din actuala situatie este demisia lui Victor Ponta din functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat aproape imediat dupa votul prin care Camera Deputatilor a respins cererea DNA in cazul Victor Ponta. Iohannis a folosit in premiera un ton mai dur la adresa deputatilor: Este o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor faptul ca parlamentarii ce alcatuiesc majoritatea impiedica justitia sa-si faca datoria, sunt dispusi sa distruga institutia Parlamentului. Iohannis a mai spus ca solutia este demisia premierului Ponta.

Cand isi da demisia premierul Victor Ponta?

Momente grele pentru premierul Victor Ponta, urmarit penal de procurori, care il acuza ca in schimbul unor sume de bani incasate, timp de doi ani, de la firma de avocatura a colegului sau de partid Dan Sova l-ar fi numit pe acesta in functii guvernamentale.

Cand isi da demisia premierul Victor Ponta? Sansele unui guvern de uniune nationala cu Maior premier

Momente grele pentru premierul Victor Ponta, urmarit penal de procurori, care il acuza ca in schimbul unor sume de bani incasate, timp de doi ani, de la firma de avocatura a colegului sau de partid Dan Sova l-ar fi numit pe acesta in functii guvernamentale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )