Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mihai Gadea ii da replica lui Traian Basescu. Iata incasarile din publicitate pentru Sinteza zilei

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea ii da replica lui Traian Basescu. Iata incasarile din publicitate pentru Sinteza zilei

Mihai Gadea ii da replica lui Traian Basescu. Iata incasarile din publicitate pentru Sinteza zilei. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre documentul care ar atesta legaturile sale cu Securitatea: Antena 3 lupta cu disperare sa nu revin in viata politica. Va dau in judecata!

Traian Basescu a declarat miercuri ca documentul prezentat de Mihai Gadea la Antena 3, care ar fi trebuit sa ateste legaturile sale cu Securitatea inainte de 1989 este un fals. Potrivit acestuia, Basescu ar fi.

Traian Basescu, despre documentul care ar atesta legaturile sale cu Securitatea: Antena 3 lupta cu disperare sa nu revin in viata politica. Va dau in judecata! (VIDEO)

Traian Basescu a declarat miercuri ca documentul prezentat de Mihai Gadea la Antena 3, care ar fi trebuit sa ateste legaturile sale cu Securitatea inainte de 1989 este un fals. Potrivit acestuia, Basescu ar fi.

Promo-ul santajist de la Antena 3, explicat de Mihai Gadea

Camelia Voiculescu a stat ieri sapte ore in sala de judecata si i-a ascultat pe martorii din dosarul Santajul de la Antene in care este acuzata alaturi de tatal sau, Dan Voiculescu, de complicitate la santaj. Printre cei care au raspuns intrebarilor instantei se numara si realizatorul TV, Mihai Gadea. incarcerat la Penitenciarul Rahova, mogulul Voiculescu a refuzat sa vina la proces.

Antena 3 prezinta un document care ar arata ca Traian Basescu ar fi fost platit de Securitate si un raport pentru Securitate care pretinde ca ar fi fost semnat de fostul presedinte

Antena 3 a prezentat marti seara un document, despre care sustine ca e autentic, pe care apare antetul Departamentului Securitatii Statului si este datat 16 octombrie 1984, in care este mentionat numele Traian Basescu. Antena 3 sustine ca numele lui Basescu apare in document in contextul implicarii sale directe in raspandirea materialelor de specifice de propaganda si ca a primit suma de 1. 500 dolari pentru subventionarea retelei. In aceeasi emisiune, Antena 3 a prezentat un document despre care sustine ca este un raport pentru Securitate, semnat de Traian Basescu, in anii in care fostul presedinte era seful Navrom la Anvers.

Traian Basescu, despre documentul prezentat de Antena 3 din care reiese ca fostul presedinte ar fi fost platit de Securitate: Este un fals ordinar, un document de o abjectie rara

Fostul presedinte Traian Basescu a calificat drept un fals ordinar documentul prezentat de Antena 3 din care reiese ca ar fi avut legaturi cu Securitatea inainte de 1989. Intr-o interventie telefonica la B1 TV, Basescu a declarat miercrui ca documentul este de o abjectie rara, fiind un fals marca Antena 3.

Antena 3 prezinta un document care ar arata ca Traian Basescu a fost platit de Securitate

Antena 3 a prezentat marti seara un document, despre care sustine ca e autentic, pe care apare antetul Departamentului Securitatii Statului si este datat 16 octombrie 1984, in care este mentionat numele Traian Basescu. Antena 3 sustine ca numele lui Basescu apare in document in contextul implicarii sale directe in raspandirea materialelor de specifice de propaganda si ca a primit suma de 1. 500 dolari pentru subventionarea retelei.

Traian Basescu: Daca Romania paraseste si ultima baricada, adica o actiune la Curtea Europeana de Justitie, in fiecare an vom primi refugiati prin cote

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat ca numarul refugiatilor pe care Romania ar trebui sa ii primeasca este mai mare de 2. 400, asa cum a declarat Klaus Iohannis, precizand ca singura solutie a.

Traian Basescu: Daca Romania paraseste si ultima baricada, adica o actiune la Curtea Europeana de Justitie, in fiecare an vom primi refugiati prin cote (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat ca numarul refugiatilor pe care Romania ar trebui sa ii primeasca este mai mare de 2. 400, fata de cum a precizat Klaus Iohannis, adaugand ca singura solutie a.

Traian Basescu, despre cotele de imigranti: Cred ca Iohannis ii poate caza pe toti in cele 6 case (VIDEO)

Fostul sef al statului Traian Basescu l-a atacat miercuri pe presedintele Iohannis in urma declaratiilor facute de seful statului la Cotroceni pe tema refugiatilor. intrebat despre afirmatia lui Klaus.

Dan Andronic: Documentul prezentat de Antena 3 privind legaturile lui Traian Basescu cu Securitatea este un fals grosolan

In cadrul unei emisiuni televizate, difuzate la Antena 3 in data de 22 septembrie a fost prezentat un document care ar fi trebuit sa ateste legaturile lui Traian Basescu cu Securitatea inainte de 1989. Jurnalistul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2751 seconds )