Libnet.ro
UNICEF

21:30

Mihai Stoica, despre retrogradarea Rapidului: Imi pare rau ca decizia TAS nu a venit saptamana viitoare

Hotnews Hotnews,
 Mihai Stoica, despre retrogradarea Rapidului: Imi pare rau ca decizia TAS nu a venit saptamana viitoare

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca ii pare rau ca decizia TAS in cazul Rapidului nu a venit saptamana viitoare si astfel meciul contand pentru etapa a treia a Ligii I sa se fi disputat conform programarii, de la ora 21:00, pe Arena Nationala, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Mihai Stoica da de pamant cu conducatorii fotbalului romanesc: Nu e posibil asa ceva, este inadmisibil!

Managerul Stelei, Mihai Stoica, i-a criticat vehement pe conducatorii fotbalului romanesc, care, in ciuda aflarii deciziei TAS privind retrogradarea Rapidului, nu intervin pentru a clarifica lucrurile si lasa haosul sa domneasca peste Liga 1.

CONFERINTA Mihai Stoica, in razboi cu cine se opune ros-albastrilor: Cat timp voi fi la Steaua, selectionerul nu ii va chema pe jucatori la interogatoriu

Managerul echipei Steaua, Mihai Stoica a sustinut sambata o conferinta de presa in care a comentat cele mai interesante subiecte de pe ordinea de zi.

Mihai Stoica anunta: Transferul lui Chiriches la Tottenham a cazut

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a lamurit, miercuri, situatia lui Vlad Chiriches. Internationalul roman nu va mai pleca la Tottenham, jucatorul urmand sa fie pastrat la echipa cel putin pana in iarna. Formatia din Premier League oferise, conform lui Victor Becali, 8 milioane de euro in schimbul lui Chiriches.

Mihai Stoica anunta mari schimbari la Steaua

Managerul echipei Steaua, Mihai Stoica, a anuntat, miercuri, ca formatia campioana a Romaniei, se pregateste de schimbari importante in perioada importanta si ca pentru realizarea obiectivelor fixate este nevoie si de prezenta patronului.

Cine este vinovat pentru retrogradarea Rapidului, in opinia lui Cristescu.

Actionarul FC Rapid, Nicolae Cristescu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca Federatia Romana de Fotbal FRF) este vinovata pentru retrogradarea echipei Rapid, subliniind ca luni vor fi demarate actiuni in instanta, transmite Mediafax. Mi se pare o nedreptate iesita din comun in fotbalul romanesc si nu este singura. Nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat. Acum aflu cu stupoare ca echipa care a retrogradat de doua ori ramane in locul Rapidului. Aflandu-ne si meritandu-ne locul in .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )