Libnet.ro
UNICEF

15:30

Mihai Tudose despre scolile care nu au autorizatie pentru securitate la incediu: Este o falsa problema

B1 B1,
Mihai Tudose despre scolile care nu au autorizatie pentru securitate la incediu: Este o falsa problema

Premierul Mihai Tudose sustine ca problema scolilor care nu au autorizatie pentru securitate la incediu este una falsa, precizand ca este vorba despre o suprareglementare, informeaza. continuă pe B1

Mihai Tudose, despre scolile neautorizate la incendiu: Este o falsa problema, o suprareglementare

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu la Digi 24 ca problema scolilor ce nu au autorizatie pentru securitate la incendiu este una falsa, fiind vorba de o suprareglementare.

Situatie critica la inceperea anului scolar in Bucuresti: doar 22 de unitati de scoli si gradinite din 420 au autorizatie pentru securitate la incendiu

Doar 22 de unitati de invatamant din Bucuresti din 420 au autorizatie pentru securitate la incendiu, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile. Dintre acestea, 147 de unitati de invatamant nu au nevoie de autorizatie deoarece au fost puse in exploatare inainte de anul 1992 gradinitele) si 1998 scolile) si nici nu au efectuat modificari de structura. Cladirile scolilor sunt in administrarea primariilor, primarii de sector fiind cei care trebuie sa obtina aceste documente.

Mihai Tudose, despre Rosia Montana: Am votat si eu pentru interzicerea cianurilor. Nu putem sa amanetam si viitorul nepotilor

Premierul Mihai Tudose a declarat ca in cazul Rosia Montana trebuie gasita calea de mijloc, precizand ca nu sustine exploatarea cu cianuri. Romania are o multime de zone.

Mihai Tudose, despre Rosia Montana: Nu putem declara toata Romania o arie protejata.Nu putem amaneta si viitorul nepotilor

Premierul Mihai Tudose a afirmat, marti, la TVR, ca posibilitatea exploatarii resurselor minerale de la Rosia Montana trebuie sa ramana deschisa pentru perioada cand noii tehnologii vor permite exploatarea in siguranta, el precizand ca a fost pentru interzicerea folosirii cianurilor in minerit.

Mihai Tudose, despre Rosia Montana: Nu putem declara toata Romania o arie protejata

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti, la TVR, ca posibilitatea exploatarii resurselor minerale de la Rosia Montana trebuie sa ramana deschisa pentru perioada cand noi tehnologii vor permite valorificarea lor in siguranta, el precizand ca a fost pentru interzicerea folosirii cianurilor in minerit.

Mihai Tudose, despre relatia cu Iohannis: Nu e vorba ca ne facem concediile impreuna. E bazata pe respect si colaborare

Premierul Mihai Tudose a afirmat, joi seara, intr-un interviu acordat pentru Digi24, ca relatia cu presedintele Klaus Iohannis este buna.

Mihai Tudose, despre banii tinuti la saltea: Sunt casatorit, stiti cat de repede dispare salariul?

Premierul Mihai Tudose, care a spus saptamana trecuta ca refuza sa isi tina salariul pe card deoarece nu accepta sa dea bancii cate doi bani de fiecare data cand.

Capitala: Doar 22 de unitati de invatamant din 420 au autorizatie pentru securitate la incendiu

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile, a precizat ca doar 22 de unitati de invatamant din Capitala au primti autorizatie de securitate.

Premierul Mihai Tudose, despre contul deschis in banca de 100.000 de lei: Am fost obligat

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti, ca a fost obligat sa isi faca un cont la banca dupa ce a vandut o masina. intrebat despre contul de 100. 000 de lei pe care l-a trecut in ultim.

Mihai Tudose, despre prognozele FMI: Ori nu va pricepeti absolut deloc, ori are cineva ceva cu Romania

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat TVR 1 si difuzat marti seara in emisiunea Romania 9 ca ministrul Apararii Adrian Tutuianu a platit cu demisia din cauza comunicarii eronate referitor la plata salariilor din minister. Greseala sa e ca a lasat sa treaca asa ceva, in loc sa dezamorseze, lucrurile au ajuns in acest punct , a spus Tudose. Premierul a confirmat ca interimatul la Aparare va fi preluat de vicepremierul Marcel Ciolacu.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )