Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Tudose, despre relatia cu presedintele Iohannis: Ne consultam...

Antena3 Antena3,
Premierul Tudose, despre relatia cu presedintele Iohannis: Ne consultam...

Prim-ministrul Mihai Tudose a afirmat, marti, ca are o relatie normalacu presedintele Klaus Iohannis, precizand ca se consulta cu acesta pe politica externa si pe politica. continuă pe Antena3

Premierul Tudose a acceptat demisia lui Adrian Tutuianu din functia de ministru al Apararii

ACTUALIZARE 17:52 Vicepremierul Marcel Ciolacu a preluat interimar portofoliul Apararii *ACTUALIZARE 17:24 Premierul Tudose a acceptat demisia lui Adrian Tutuianu din functia de ministru al Apararii Nationale, au declarat surse oficiale *ACTUALIZARE 16:53 MFP: Nu sunt dificultati in ceea ce priveste plata drepturilor salariale ale angajatilor din cadrul Ministerului Apararii Nationale *ACTUALIZARE 16:42 Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu a declarat in direct la Antena 3 ca si-a depus demisia pentru lipsa de comunicare de care a fost acuzat de premierul Mihai Tudose *ACTUALIZARE 16:38 Surse: Tudose i-a chemat de urgenta la Guvern pe ministrul Apararii si pe ministrul Finantelor pentru explicatii privind salariile militarilor *ACTUALIZARE 15:36 Ministrul Muncii, despre plata esalonata a salariilor angajatilor MApN: Nu am auzit de asa ceva ---- Ministerul Apararii Nationale MApN) va plati esalonat veniturile angajatilor sai pentru ca nu a fost facuta rectificarea bugetara, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Grindeanu a fost la Palatul Victoria, unde a discutat cu premierul Tudose - surse

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost la Palatul Victoria, unde a discutat cu premierul Tudose, spus surse politice. Premierul Mihai Tudose a confirmat, in 24 august, la Antena 3, ca fostului prim-ministru.

LIVE VIDEO TEXT Premierul Tudose, discurs in Parlament despre starea economiei: Pilonul 2 de pensii - am anuntat ca nu ne atingem de el, banii raman acolo

Premierul Mihai Tudose prezinta de la ora 16. 30 in Parlament detalii despre masurile economice si despre starea bugetului. El vine in Parlament in urma unei solicitari a PNL, liberalii cerand explicatii despre masurile controversate lansate pe banda rulanta de guvern in ultima luna.

VIDEO Premierul Tudose, discurs in Parlament despre starea economiei: Pilonul 2 de pensii - am anuntat ca nu ne atingem de el, banii raman acolo

Premierul Mihai Tudose a declarat luni ca Guvernul nu se va atinge de Pilonul 2 de pensii. Tudose a prezentat in Parlament detalii despre masurile economice si despre starea bugetului, venind in fata parlamentarilor in urma unei solicitari a PNL.

Premierul Mihai Tudose, despre contul deschis in banca de 100.000 de lei: Am fost obligat

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti, ca a fost obligat sa isi faca un cont la banca dupa ce a vandut o masina. intrebat despre contul de 100. 000 de lei pe care l-a trecut in ultim.

Mihai Tudose, despre prognozele FMI: Ori nu va pricepeti, ori are cineva ceva cu Romania

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat TVR 1 si difuzat marti seara in emisiunea Romania 9 ca ministrul Apararii Adrian Tutuianu a platit cu demisia din cauza comunicarii eronate referitor la plata salariilor din minister. Greseala sa e ca a lasat sa treaca asa ceva, in loc sa dezamorseze, lucrurile au ajuns in acest punct , a spus Tudose. Premierul a confirmat ca interimatul la Aparare va fi preluat de vicepremierul Marcel Ciolacu. Emisiunea este in desfasurare.

Mihai Tudose, despre prognozele FMI: Ori nu va pricepeti absolut deloc, ori are cineva ceva cu Romania

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat TVR 1 si difuzat marti seara in emisiunea Romania 9 ca ministrul Apararii Adrian Tutuianu a platit cu demisia din cauza comunicarii eronate referitor la plata salariilor din minister. Greseala sa e ca a lasat sa treaca asa ceva, in loc sa dezamorseze, lucrurile au ajuns in acest punct , a spus Tudose. Premierul a confirmat ca interimatul la Aparare va fi preluat de vicepremierul Marcel Ciolacu.

PNL, atac dur la premierul Tudose: Unde sa isi tina romanii banii, Terente? Sub saltea, la ciorap, in borcan?

Presedintele PNL, Ludovic Orban, l-a comparat, vineri seara, pe premierul Mihai Tudose cu Terente si a criticat declaratiile acestuia referitoare la banci, adaugand ca in tarile civilizate banii nu ma.

Tudose, despre intalnirea cu Grindeanu: Eu l-am rugat sa vina, i-am solicitat sa-mi dea lamuriri despre niste intalniri pe care le-a avut pe politica externa

Premierul Mihai Tudose a declarat ca l-a chemat, luni, la Palatul Victoria, pe fostul prim-ministru Sorin Grindeanu pentru a-i cere lamuriri despre anumite intalniri pe care acesta le-a avut pe teme de politica externa.

Mihai Tudose, despre pilonul II de pensii: Am declarat ca nu ne atingem de el, banii raman acolo (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose a fost chemat luni sa dea explicatii in fata parlamentarilor, in urma unei solicitari a celor de la PNL. in acest context, seful guvernului a declarat ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )