Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihail Gorbaciov ii cere lui Vladimir Putin sa democratizeze Rusia

Hotnews Hotnews,
 Mihail Gorbaciov ii cere lui Vladimir Putin sa democratizeze Rusia

Mihail Gorbaciov i-a cerut presedintelui Vladimir Putin sa construiasca o democratie reala in Rusia, ultimul lider sovietic apreciind ca nu este normal ca toate deciziile sa fie luate de o singura persoana, consemneaza EFE, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Lumea trece printr-o perioada ce ar putea duce la nou razboi rece, avertizeaza Mihail Gorbaciov

Fostul presedinte sovietic Mihail Gorbaciov considera ca lumea traverseaza o perioada periculoasa care ar putea duce la cel putin un nou razboi rece. Afirmatia a fost facuta intr-un interviu acordat postului de televiziune rus REN TV, in care Gorbaciov a facut apel la dialog si la o politica constructiva, si nu la rezolvarea problemelor pe cale armata, releva RIA Novosti.

Mihail Gorbaciov avertizeaza: Situatia actuala ar putea duce la un nou razboi rece

Fostul presedinte sovietic Mihail Gorbaciov avertizeaza ca lumea se confrunta, in prezent, cu o perioada periculoasa, ce ar putea duce la un nou razboi rece. in aceste conditii, el a facut apel la politici constructive pe plan international.

VIDEO Vladimir Putin a inspectat Justitiarul, batmobilul din dotarea FSB

Doua noi tipuri de vehicule blindate vor intra in curand in dotarea Serviciului Federal de Securitate FSB), dupa ce presedintele rus Vladimir Putin le-a inspectat la sfarsitul saptamanii trecute, relateaza presa rusa.

Vladimir Putin da ordin FSB-ului sa se implice in alegerile legislative ruse

Presedintele rus Vladimir Putin a dat ordin Serviciului Federal de Securitate FSB, fost KGB) sa puna capat oricarei incercari din partea unor dusmani din afara de a se amesteca in alegerile parlamentare.

Planul lui Vladimir Putin in Siria. Va fi dificil, dar nu exista o alta cale

Procesul de pace in Siria va fi dificil, dar nu exista o alta cale, a declarat vineri presedintele rus Vladimir Putin, in cadrul unei reuniuni a colegiului FSB Serviciul Federal de Securitate), care intervine.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2233 seconds )