Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mii de galatenii au sarbatorit impreuna Ziua Marinei. Parada navelor militare a fost atractia serii FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Mii de galatenii au sarbatorit impreuna Ziua Marinei. Parada navelor militare a fost atractia serii FOTO VIDEO

Sub un soare prietenos, peste doua mii de galatenii au sarbatorit astazi Ziua Marinei. S-au fotografiat cu cvadruplul campion mondial Ivan Patzaichin, ba chiar au avut curajul de a urca in canotca si spre seara au urmarit cu interes exercitiul tactic al navelor militare. continuă pe Adevărul

Ziua Marinei, sarbatorita si in Parcul Herastrau: Sute de oameni au participat la parada fanfarei militare (VIDEO)

Ziua Marinei a fost sarbatorita si in Capitala, in Parcul Herastrau. Sute de oameni au participat la parada fanfarei militare. Plimbarile cu vaporasul pe Lacul Herasatrau au fost gratuite astazi, .

Iohannis, de Ziua Marinei: in 2017 vor continua exercitiile navale la un nivel nou de complexitate, impreuna cu aliatii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Constanta, in cadrul festivitatilor prilejuite de Ziua Marinei, ca fortele navale vor continua exercitiile de pregatire in Marea Neagra impreuna cu aliatii si partenerii din zona, dar la un nivel mai mare de complexitate.

Spectacol impresionant la malul marii, de Ziua Marinei

Ziua Marinei este sarbatorita printr-un spectacol impresionant in portul Constanta. Mii de turisti si localnici au venit la festivitati. Acolo a ajuns in urma cu o ora si presedintele Klaus.

FOTO + VIDEO. Spectacol naval impresionant, la Constanta, de Ziua Marinei. Presedintele Klaus Iohannis participa la eveniment: Ceea ce se intampla in regiunea Marii Negre are implicatii ce depasesc granitele

Mii de persoane sunt asteptate, luni, pe faleza din fata Comandamentului Flotei din Constanta, unde va avea loc cel mai mare spctacol naval din acest an, organizat de Ziua Marinei, care se sarbatoreste, anual, la 15 august. La manifestari va participa si presedintele Klaus Iohannis.

VIDEO. Spectacol naval impresionant, la Constanta, de Ziua Marinei

Mii de persoane sunt asteptate, luni, pe faleza din fata Comandamentului Flotei din Constanta, unde va avea loc cel mai mare spctacol naval din acest an, organizat de Ziua Marinei, care se sarbatoreste, anual, la 15 august. La manifestari va participa si presedintele Klaus Iohannis.

Ziua Marinei 2016 pe malul Borcei. Programul manifestarilor, ce suprize pregatesc organizatorii

Calarasenii sunt asteptati si in acest an pe 15 august, cand crestinii ortodoxi sarbatoresc Adormirea Maicii Domnului, la Ziua Marinei. Parade ale ambarcatiunilor cu motor sau cu rame, concursuri de pescuit, desene pe asfalt si o nunta marinareasca sunt doar cateva din atractiile zilei. Ziua Marinei, o sarbatoare cu traditie pe malul Borcei, va fi si in acest an punctul zero al distractiei.

Ziua Marinei, sarbatorita prin spectacole grandioase in Constanta si in Capitala (VIDEO)

Spectacol grandios la malul marii! Klaus Iohannis participa la aceasta ora la festivitatile organizate de Ziua Marinei. O ceremonie de exceptie este pusa in scena de Fortele Navale Romane pe faleza.

Vraja marii, de Ziua Marinei

Fortele Navale Romane au pregatit, ca de fiecare data in ultimii ani, un spectacol de Ziua Marinei.

Ciolos, de Ziua Marinei Romane: Va multumesc, marinari civili si militari, pentru tot ceea ce faceti

Premierul Dacian Ciolos a transmis un mesaj, luni, de Ziua Marinei Romane, multumindu-le marinarilor civili si militari pentru tot ceea ce fac, atat in domeniul apararii, cat si in cel al schimburilor comerciale.

Casa de piatra si vant din pupa! Un marinar si-a cerut iubita in casatorie in mijlocul multimii adunate la Constanta de Ziua Marinei (FOTO)

Manifestarile de Ziua Marinei nu au fost lipsite de momente emotionante. Un marinar si-a cerut in casatorie iubita pe nava, in aplauzele colegilor sai. Felicitari marinarului pentru curajul d.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )