Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mika Hakkinen face demonstratii si imparte adrenalina cu Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Mika Hakkinen face demonstratii si imparte adrenalina cu Victor Ponta

Dupa ce a facut istorie pe circuitele de Formula 1, celebrul Mika Hakkinen a venit in Romania, ca sa-i invete pe soferi ca bautura si condusul nu merg impreuna. in cadrul unui eveniment public care. continuă pe Antena3

Interviu EXCLUSIV cu Mika Hakkinen. Pilotul de legenda a facut echipa cu Antena 3

Mika Hakkinen, dublu campion mondial de Formula 1, a venit in premiera in Romania, ca ambasador global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool si i-a acordat un interviu in exclusivitate.

Mircea Badea, dupa ce a urcat in masina cu Mika Hakkinen: E mai usor in scaunul de la emisiune

Mircea Badea s-a numarat printre cei care au avut ocazia de a urca in masina cu Mika Hakkinen pentru cateva secunde, in cadrul evenimentului organizat de Johnnie Walker si al carui invitat special a fost fostul.

Demonstratie de maiestrie automobilistica. Mihai Gadea, copilotul lui Mika Hakkinen

Mika Hakkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool si dublu campion mondial de Formula 1 cu echipa McLaren, a fost prezent miercuri la Bucuresti si a transmis.

Mika Hakkinen a prezentat publicului roman masina Caparo T1, folosita in demonstratia sustinuta in Bucuresti

Mika Hakkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool si dublu campion mondial de Formula 1 cu echipa McLaren, a fost prezent miercuri la Bucuresti si a transmits.

FOTO Mika Hakkinen, dublu campion mondial de Formula 1, a sosit pentru prima data in Romania pentru a promova consumul responsabil de alcool

Dublul campion mondial de Formula 1, finlandezul Mika Hakkinen, a sosit miercuri pentru prima data in Romania in calitate de ambasador al campaniei Join the pact, care incearca sa-i determine pe romani sa constientizeze cat de nociv este consumul de alcool inainte de a se urca la volan.

Mircea Badea: Mi-e frica rau ca trebuie sa ma dau intr-o masina cu Mika Hakkinen

Mika Hakkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool si dublu campion mondial de Formula 1 cu echipa McLaren, va fi prezent in Bucuretti pe data de 5 iunie, pentru a.

Premiera la Sinteza Zilei: Mika Hakkinen va fi invitatul lui Mihai Gadea

Mika Hakkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool si dublu campion mondial de Formula 1 cu echipa McLaren, va fi prezent, miercuri seara, in cadrul emisiunii.

Victor Ponta, vizita de lucru in Polonia.

Premierul Victor Ponta face, miercuri, o vizita de lucru in Polonia, unde se va intalni cu omologul sau, Donald Tusk, informeaza Realitatea. net. Victor Ponta a fost ultima data in Polonia in vara anului trecut, intr-o vizita privata. Atunci a mers la Muzeul fostului lagar nazist de la Auschwitz-Birkenau si a asistat, alaturi de Donald Tusk, la meciul de fobal Polonia - Cehia. Tot anul trecut, Ponta a declarat ca Tusk este un model pentru el, avand in vedere modul in care acesta a transat .

Victor Ponta se intalneste saptamana viitoare cu Angela Merkel

Premierul Victor Ponta va face saptamana viitoare o vizita la Berlin,unde va avea si o intalnire cu cancelarul german, Angela Merkel.

Adrian Nastase: Decizia DNA in cazul lui Sorin Alexandrescu creeaza o problema pentru Victor Ponta

Fostul premier Adrian Nastase afirma ca decizia DNAreferitoare la retinerea si arestarea directorului general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, a creat o problema mai ales pentru premierul Victor Ponta.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )