Libnet.ro
UNICEF

11:15

Interviu EXCLUSIV cu Mika Hakkinen. Pilotul de legenda a facut echipa cu Antena 3

Antena3 Antena3,
Interviu EXCLUSIV cu Mika Hakkinen. Pilotul de legenda a facut echipa cu Antena 3

Mika Hakkinen, dublu campion mondial de Formula 1, a venit in premiera in Romania, ca ambasador global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool si i-a acordat un interviu in exclusivitate. continuă pe Antena3

Demonstratie de maiestrie automobilistica. Mihai Gadea, copilotul lui Mika Hakkinen

Mika Hakkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool si dublu campion mondial de Formula 1 cu echipa McLaren, a fost prezent miercuri la Bucuresti si a transmis.

Mika Hakkinen a prezentat publicului roman masina Caparo T1, folosita in demonstratia sustinuta in Bucuresti

Mika Hakkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool si dublu campion mondial de Formula 1 cu echipa McLaren, a fost prezent miercuri la Bucuresti si a transmits.

Mircea Badea: Mi-e frica rau ca trebuie sa ma dau intr-o masina cu Mika Hakkinen

Mika Hakkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool si dublu campion mondial de Formula 1 cu echipa McLaren, va fi prezent in Bucuretti pe data de 5 iunie, pentru a.

Premiera la Sinteza Zilei: Mika Hakkinen va fi invitatul lui Mihai Gadea

Mika Hakkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool si dublu campion mondial de Formula 1 cu echipa McLaren, va fi prezent, miercuri seara, in cadrul emisiunii.

Mika Hakkinen face demonstratii si imparte adrenalina cu Victor Ponta

Dupa ce a facut istorie pe circuitele de Formula 1, celebrul Mika Hakkinen a venit in Romania, ca sa-i invete pe soferi ca bautura si condusul nu merg impreuna. in cadrul unui eveniment public care.

Mircea Badea, dupa ce a urcat in masina cu Mika Hakkinen: E mai usor in scaunul de la emisiune

Mircea Badea s-a numarat printre cei care au avut ocazia de a urca in masina cu Mika Hakkinen pentru cateva secunde, in cadrul evenimentului organizat de Johnnie Walker si al carui invitat special a fost fostul.

FOTO Mika Hakkinen, dublu campion mondial de Formula 1, a sosit pentru prima data in Romania pentru a promova consumul responsabil de alcool

Dublul campion mondial de Formula 1, finlandezul Mika Hakkinen, a sosit miercuri pentru prima data in Romania in calitate de ambasador al campaniei Join the pact, care incearca sa-i determine pe romani sa constientizeze cat de nociv este consumul de alcool inainte de a se urca la volan.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )