Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mike Pompeo face ultima vizita in Europa, in calitate de sef al diplomatiei americane

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mike Pompeo face ultima vizita in Europa, in calitate de sef al diplomatiei americane

Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, va efectua o vizita la Bruxelles, unde se va intalni cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, vizita sa urmand sa fie, cel mai probabil, ultima in calitate de sef al diplomatiei americane, transmite. continuă pe Wall-Street Ro

Palma pentru administratia Trump. Seful diplomatiei, Mike Pompeo, nevoit sa-si anuleze turneul in Europa. Care este cauza

Secretarul american de Stat Mike Pompeo si-a anulat, marti, in ultimul moment, un turneu in Europa, dupa ce ministrul de Externe din Luxembourg si oficiali europeni de rang inalt au refuzat sa se intalneasca cu el, au declarat diplomati europeni si alte persoane apropiate situatiei, transmite Reuters.

Mike Pompeo anuleaza toate restrictiile in contactele cu Taiwanul

Seful diplomatiei Statelor Unite, Mike Pompeo, a anulat ieri toate restrictiile care le-au fost impuse de-a lungul anilor responsabililor americani in contactele cu Taiwanul.

Alerta meteo 2021. Vortexul polar face ravagii in Europa. Cand vine valul temperaturilor negative mari

Cresterea temperaturilor in atmosfera superioara peste Polul Nord o sa faca ca gerurile maru sa coboare in emisfera nordica. Astfel, valurile de frig care o sa se raspandeasca peste America de nord, Europa si Asia, din a doua jumatate a lunii ianuarie vor fi precum cele din anul 2014, cunoscute drept vortex polar, ce au .

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )