Libnet.ro
UNICEF

01:05

Milioane de euro pentru Cuprom. Baia Mare are sanse reale pentru a fi un oras mai putin poluat

Adevărul Adevărul,
Milioane de euro pentru Cuprom. Baia Mare are sanse reale pentru a fi un oras mai putin poluat

Milioane de euro pentru cumpararea fostei platforme Cuprom din Baia Mare. O platforma care pana mai ieri a adus Baii Mari numai poluare, o platforma care acum arata ca dupa bombardament, de acolo fiind furat tot ce s-a putut vinde la fier vechi, o platforma care inca produce o polare foarte mare. continuă pe Adevărul

2,3 milioane de lei pentru echipele de handbal din Baia Mare. Bani si pentru volei, fotbal sau rugby

Consilierii locali au aprobat la finele lunii octombrie in cadrul sedintei ordinare a Consiliului Local 2,3 milioane de lei pentru cele doua echipe de handbal de la nivel de municipiu, respectiv HCM Baia Mare si HCM Minaur.

Daca nu a putut invinge Larvik, HCM Baia Mare va incerca sa bata Unirea Slobozia

HCM Baia Mare, in fata unui nou meci din Liga Nationala. De data aceasta handbalistele antrenate de Costica Buceschi vor juca in deplasare cu gandul ca disputa cu CSM Unirea Slobozia, dar mai ales cu gandul la returul cu Larvik din Liga Campionilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Primele incidente in Baia Mare. Si-ar fi fotografiat buletinul de vot

Primele incidente la alegerile prezidentiale 2014 la nivelul judetului Maramures. O persoana din Baia Mare si-ar fi fotografiat buletinul de vot, politia fiind sesizata despre acest aspect. Informatia a fost confirmata de IPJ Maramures.

HCM Baia Mare- Larvik 23-24, in Grupa D a Ligii Campionilor

HCM Baia Mare a pierdut meciul cu Larvik din grupa D a Ligii Campionilor. Nordicele s-au impus, la limita, 24-23, in sala Lascar Pana din Baia Mare.

Imediat ce l-am vazut, am ingenuncheat. Un vas chinezesc s-a vandut cu 7,5 milioane euro la o licitatie ce a pornit de la 15.000 euro

Un vas chinezesc scos la licitatie in Italia cu un pret de pornire de 15. 000 euro s-a vandut recent cu 7,5 milioane euro, un pret de 500 de ori mai mare decat cel initial. Vasul, de o calitate extraordinara.

Incendiu la un tablou electric de la Spitalul Judetean Baia Mare

In urma cu putin timp a fost semnalat un incendiu la unul din panourile electrice apartinand Spitalului Judetean Baia Mare. Din primele informatii se pare ca incendiul ar fi izbucnit la etajul I al unitatii spitalicesti.

UPDATE Incendiu la un tablou electric de la Spitalul Judetean Baia Mare

In urma cu putin timp a fost semnalat un incendiu la unul din panourile electrice apartinand Spitalului Judetean Baia Mare. Din primele informatii se pare ca incendiul ar fi izbucnit la etajul I al unitatii spitalicesti.

Stiinta Baia Mare - RCM Timisoara, in finala Cupei Romaniei la rugby

Stiinta Baia Mare si RCM Timisoara se vor intalni in finala Cupei Romaniei la rugby dupa ce duminica, cele doua au trecut in semifinale, de CSM Olimpia Buucresti, respective CS Dinamo Bucuresti.

Business Report: Cum poate lua credit oricine, de la restantier la somer si pensionar; NEPI a platit 148 milioane de euro, in numerar, pentru Promenada Mall; Cine este romanul care a luat europenilor 300 de milioane de euro pentru proiecte

Prostitutia, drogurile, armele si cresterea economica in UE. Gulerele albe de la Comisia Europeana nu inceteaza sa ma uimeasca cu aberatiile economice. De ce a ajuns energia verde din vedeta in oaia neagra a sistemului energetic romanesc?De dragul unui mix energetic, pe care putine tari.

BNR elibereaza in piata 400 milioane euro prin reducerea ratei rezervelor la valuta

Reducerea ratei rezervelor minime obligatorii in valuta de la 16% la 14% determina eliberarea a 400 milioane euro in piata, bani care fie vor fi repatriati bancilor-mama, fie se vor intoarce in tara pentru cumpararea unor titluri, a declarat astazi guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, citat de surse din presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )