Libnet.ro
UNICEF

22:30

Biblioteca pentru hoti: Pasaje din cele cinci carti scrise de George Copos in inchisoare, care sunt de negasit pe piata

B1 B1,
Biblioteca pentru hoti: Pasaje din cele cinci carti scrise de George Copos in inchisoare, care sunt de negasit pe piata

George Copos si-a descoperit talentul de scriitor inchisoarea Jilava. Debutul este fulminant: 650 de pagini scrise in numai 13 luni. Copos, care a fost condamnat la patru ani de inchisoare si incarcerat in 4. continuă pe B1

Economia globala a crescut cu 1,7% in primul trimestru, sub media din ultimii cinci ani

Economia globala a urcat cu 1,7% in primul trimestru din acest an, in conditiile in care avansul mediu din ultimii cinci ani s-a situat la 2,8%, insa exista semne ca ritmul de crestere economica va accelera in urmatoarele doua trimestre, potrivit.

Valoarea spagilor si a prejudiciilor din cele mai mari 11 dosare de coruptie se ridica la aproximativ 306 milioane de euro

Prejudiciile din cele mai mari 11 dosare de coruptie se ridica la aproximativ 306 milioane de euro. Cu acesti bani s-ar fi putut sa plateasca sute de mii de salarrii sau ar fi putut construi zeci de kilometri de.

Directoratul pentru Afaceri Religioase din Turcia permite utilizarea hartiei igienice in cadrul Islamului

Directoratul pentru Afaceri Religioase din Turcia a emis un decret religios ce stabileste permiterea folosirii hartie igienice in cadrul Islamului. Potrivit decretului, pentru curatenia intima trebuie considera.

Declaratie comuna a liderilor statelor nordice: Rusia reprezinta cea mai mare amenintare pentru securitatea Europei

Liderii celor mai importante state nordice - Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca si Islanda - au semnat o declaratie comuna privind o colaborare mai stransa in domeniul apararii si solidaritate crescuta cu tarile baltice, cu scopul de a intari securitatea regionala. Ministrii Apararii din cele cinci tari nordice considera ca Europa de Nord trebuie sa fie pregatita pentru eventuale riscuri sau incidente provocate de Rusia. Actiunile Rusiei reprezinta cea mai mare amenintare pentru securitatea Europei, arata cei cinci ministri in declaratia comuna. Propaganda Rusiei si manevre politice contribuie la insamantarea discordiei intre natiuni si in interiorul organizatii precum NATO si UE, adauga acestia.

DNA verifica sponsorizarile pentru PNL Prahova din perioada 2011-2015

DNA ancheteaza sponsorizarile primite de PNL Prahova din 2011 si pana in prezent. Potrivit primelor informatii, ar fi vorba despre suspiciuni ca banii din spagile din dosarul Hidro Prahova ar fi ajuns si in.

FOTO. Cum arata prototipul folosit de Rolls-Royce pentru primul SUV din istoria marcii

Producatorul britanic Rolls-Royce a publicat o serie de imagini oficial cu prototipul folosit pentru dezvoltarea primul SUV din istoria marcii. Proiectul Culinan promite un viitor model atipic.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )