Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ministerul de Externe, reactie dupa decizia CEDO privind inchisorile CIA de pe teritoriul Romaniei

B1 B1,
Ministerul de Externe, reactie dupa decizia CEDO privind inchisorile CIA de pe teritoriul Romaniei

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului CEDO) a condamnat Romania in dosarul inchisorilor secrete ale CIA, tara noastra fiind gasita de incalcarea drepturilor unui detinut din acest centru. Detalii. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa decizia CCR

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a avut o prima reactie dupa decizia luata de Curtea Constitutionala, aceea de a admitesesizarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader. CCR a constatat,.

Augustin Lazar, prima reactie dupa decizia Curtii Constitutionale

Procurorul General, Augustin Lazar, a avut o prima reactie dupa decizia Curtii Constitutionale. Acesta a sustinut ca a luat act de decizie si la fel ca seful statului asteapta motivarea CCR. Biroul de infor.

Florin Iordache, reactie dupa decizia CCR: Codruta go home

Florin Iordache, artizanul din spatele modificarilor legislative din justitie, a avut o reactie de bucurie dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea Laurei Codruta Kovesi si a cerut ca aceasta sa.

Lider PNL, dupa decizia CCR privind revocarea lui Kovesi: Iohannis trebuie sa o respecte, nu are ce sa faca

Reactie suprinzatoare din partea unui lider PNL dupa ce Curtea Constitutionala a emis documentul oficial privind sesizarea facuta in raport cu refuzul presedintelui Klaus Iohannis de o revoca pe Laura.

Reactia ambasadei SUA dupa decizia CCR privind REVOCAREA lui Kovesi: E o problema interna a Romaniei

Ambasada SUA la Bucuresti reactioneaza dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei a decis miercuri ca Laura Codruta Kovesi poate fi revocata din functie. Urmarim indeaproape evenimentele. Aceasta este o.

DNA, prima reactie dupa decizia CCR: Ne exprimam ingrijorarea fata de potentiala afectare a statutului de independenta a procurorilor

Directia Nationala Anticoruptie reactioneaza dupa ce Curtea Constitutionala a anuntat ca a constatat existenta unui conflict intre Guvern si presedinte dupa refuzul lui Klaus Iohannis de a o revoca din fu.

Tudorel Toader, prima reactie dupa decizia CCR in cazul Laurei Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei Tudorel Toader reactioneaza dupa ce judecatorii de la Curtea Constitutionala au decis miercuri ca exista un conflict constitutional intre Executiv si Presedintie prin refuzul lui Klaus Io.

Prima reactia a DNA, dupa decizia CCR privind revocarea Laurei Codruta Kovesi: Ne exprimam ngrijorarea fata de potentiala afectare a statutului de independenta a procurorilor

Procurorii DNA transmit ca este momentul sa tragem un semnal de alarma si sa ne exprimam ingrijorarea fata de potentiala afectare a statutului de independenta a procurorilor, dupa decizia Curtii Constitutionale a Romaniei privind revocarea Laurei Codruta Lovesi din functia de procuror-sef.

Prima reactie a procurorului general dupa decizia CCR: Vrem sa stim daca magistratii mai sunt independenti (VIDEO)

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, a avut joi o prima reactie dupa decizia Curtii Constitutionale privind refuzul lui Klaus Iohannis de a o revoca pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi. in contextul.

Prima reactie a DNA, dupa decizia Curtii Constitutionale

Procurorii DNA au avut o prima reactie dupa decizia Curtii Constitutionale care a admis, miercuri, sesizarea Guvernului privind un conflict juridic de natura constitutionala intre ministrul Justitiei si.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )