Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ministerul Finantelor a decis mentinerea unor facilitati fiscale avantajoase

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor a decis mentinerea unor facilitati fiscale avantajoase

Ministerul Finantelor a decis mentinerea unor facilitati fiscale avantajoase, iar contribuabilii care aveau datorii la buget in 31 martie 2020 pot cere anularea dobanzilor si a penalitatilor de intarziere aferente obligatiilor fiscale principale pana la 31 martie 2021, inclusiv, termen care a fost prelungit prin OUG nr. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor mentine mai multe facilitati fiscale. Cei care aveau datorii la buget in 31 martie 2020 pot cere anularea dobanzilor si a penalitatilor pana la 31 martie 2021

Ministerul Finantelor a anuntat, vineri, ca mai multe facilitati fiscale vor fi mentinute. Romanii care aveau datorii la buget in 31 martie 2020 pot cere anularea dobanzilor si a penalitatilor de.

Ministerul Finantelor a atras astazi 75 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de ieri

Ministerul Finantelor a atras, astazi, 75 milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de ieri, cand a imprumutat 801,8 milioane de lei, la o dobanda de 2,97% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 117 de luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE LUNI Ministerul Finantelor a atras, ieri, 105 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor MF) a atras, ieri, 105 milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de luni, cand a imprumutat 1,012 miliarde lei, la o dobanda de 2,6% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 47 de luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )